Реклама / Ads
0| 5311 |27.07.2017 НОВИНИ

Братът на Даяна: Бях излъган от кралското семейство

.
Братът на принцеса Даяна граф Спенсър заяви, че е бил излъган за погребението на сестра си, а шествието тогава е било „най-ужасяващият половин час“ в живота му. Графът споделя, че е бил излъган от кралското семейство, че синовете на Даяна – принц Уилям и принц Хари сами са поискали да вървят след ковчега на майка си.
 

Според граф Спенсър това, което принцовете е трябвало да направят, е нещо много „странно и жестоко“. „Бях излъган, че те сами са пожелали да го направят, което разбира се не е така“, споделя той, цитиран от Би Би Си.

Той говори по повод 20-тата годишнина от смъртта на принцеса Даяна, която се навършва на 31 август. „Най-лошата част от този ден беше да вървя след ковчега на сестра ми с две момчета, които очевидно дълбоко скърбяха за майка си. Това беше едно странно обстоятелство, при което ни казаха, че просто трябва да гледаме право напред. Но усещането, когато приливната вълна от скръб, която идва при теб, когато влезеш в този тунел от дълбока емоция, наистина беше истински брутално и все още сънувам кошмари за това“, разказва графът.

Той разкрива, че е бил „страстен защитник“ на това принцовете Уилям и Хари да не вървят зад тялото на майка си, но му било казано, че всичко е решено. „Свързах се с някакъв придворен в Бъкингамския дворец и той го спомена, а аз казах, че няма начин, разбира се, че те няма да го направят, но той каза, че решението вече било взето. Казах, че Даяна не би искала децата да правят подобно нещо, на което ми отговориха с неудобно кашляне и други разговори. След това ми казаха, че Уилям и Хари сами са поискали да го направят, което разбира се не беше вярно, но тогава не го осъзнах“, казва граф Спенсър.

Принц Хари, който беше едва 12-годишен, когато майка му почина, преди време говори за този момент от живота си и за ходенето след ковчега ѝ и заяви, че от никое дете не бива да бъде искано да прави подобно нещо. Описвайки процесията, граф Спенсър казва, че е чувал плачът на хората, молитвите им и виковете им с послания, излъчващи любов към Даяна и принцовете, споделяйки, че това е бил „много труден момент“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4576 |06.02.2017 Братът на загиналата в ”Ечемишка”: Желязо беше промушило сестра ми . 7| 15761 |17.12.2016 И братът на Кобрата взел изпит по право в СУ по ”втория начин” . 3| 17048 |07.12.2016 Фрогоко: Братът на Митьо Пищова накиснал Борисов за горските джипове . 0| 4485 |15.07.2016 Братът на терориста: Снимките, които се разпространяват, не са на Бухлел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads