Реклама / Ads
2| 4529 |18.09.2016 НОВИНИ

БСП издига генерал и за кмет на Младост

.
Стефан Стефанов и Калоян Паргов
Социалистите в „Младост“ номинираха бригаден генерал от резерва Стефан Стефанов за районен кмет. Това стана на конференция на организацията на БСП в „Младост“. Стефан Стефанов спечели с 58 гласа, срещу 5 гласа за другия претендент Кристина Петрова.
 
След като бе избран за кандидат на БСП Лява България за предстоящите на 6 ноември частични местни избори в район „Младост“, ген. Стефанов заяви: „Втори път няма да позволим да ни откраднат победата. От тук нататък започва работата за новото начало в „Младост“. Не ме интересува кои ще бъдат кандидатите на ГЕРБ, на РБ и т.н. в тези избори. Мен ме интересуват хората и тяхното желание за промяна.“

„Да си пожелаем да дойде времето, когото ще се гордеем с нашите управленици в София, за това че когато вземат решения, отчитат напълно интересите на гражданите. А не както се случи в „Младост“ -  един кмет се опита да управлява, без да се съобразява с живеещите в района. Това предизвика основателните протести на гражданите, които ние от БСП Лява България подкрепихме. И доведе до оттеглянето на досегашния кмет от ПП ГЕРБ.“, това каза председателят на БСП - София Калоян Паргов по време на партийния форум.

Според лидера на столичните социалисти на предстоящите частични местни избори БСП има само една политическа задача и тя е победа на изборите в „Младост“. „Гражданите това очакват от нас.  А ще се случи тогава,  когато сме сред хората и говорим с тях. Няма нищо по-силно от словото на човек, който е вътрешно убеден в своята правота. Ние трябва да използваме всеки час, всяка минута, да убедим нашите приятели, близки, съседи и колеги, че кандидатът на БСП Лява България е този, който ще работи в интерес на хората и ще се вслушва в техния глас.“ – категоричен бе Калоян Паргов.

 Бригаден генерал от резерва Стефан Стефанов е роден на 22 юли 1951 г. През 1973 г. завършва ВВНУ „Васил Левски“ във Велико Търново. Служи в Шуменския танков полк като командир на взвод и рота. През 1981 г. завършва Военната академия „Георги С. Раковски“, след което продължава службата си във военното разузнаване. В резерва преминава през 2008 г. като бригаден генерал и заместник-директор на служба „Военна информация“ в Министерството на отбраната. До 2010 г. работи там като цивилен заместник-директор. Председател е на Комитета на випуските на ВВНУ „Васил Левски“. През 2015 г. бе кандидат на БСП Лява България за кмет на столичния район „Младост“ и достигна до балотаж.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6163 |16.09.2016 Плевнелиев: За война ли се стягаме с толкова генерали-кандидати за президент? . 0| 5046 |15.09.2016 Бившият кмет на Петрич отива на съд за безстопанственост . 0| 4039 |15.09.2016 Прокуратурата с още две обвинения срещу кмета на Перущица . 1| 4144 |14.09.2016 Обвиниха кмета на Перущица за подкуп от 40 000 лв.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads