Реклама / Ads
36| 6285 |18.11.2012 НОВИНИ

От БСП към ГЕРБ: Ще ви гонят с винкела!

.
Щом като това е най-масовият протест, значи това е потенциалът за протест на БСП, смята Д. Главчев от ГЕРБ. Всички са недоволни, контрира А. Найденов от ГЕРБ. Ако за нашите 4 години управление имаше далавери, що не ги доказахте, попита той.
 

Вчерашният протест беше основно по настояване на хората, значи има елемент и на спонтанност, не е само разпореждане отгоре надолу, хората решиха, че се нуждаем от мащабно изразяване на недоволство, каза по ТВ 7 Ангел Найденов от БСП по повод протеста на левицата. Със сигулност това е най-масовият протест в София след първомайския ни минтинг. Уверен съм, че няма друга партия, която да организира такъв протест. По информация на полицията само дошлите с автобуси са били 13-14 хиляди, преброи Найденов.

Щом като това е най-масовият протест, значи това е потенциалът за протест на БСП, въпреки че в протестите и в подривните разрушителни дейности те са силни, изрази контратезата си Димитър Главчев от ГЕРБ. Моралните граници обаче не трябва да се пристъпват - храмът "Александър Невски" беше мястото на което по Великден навремето наследниците на БКП ходеха с пропуски. На същото място имаше опело на българския патриарх преди седмица, а вие завършихте със странни танцообразни движения този митинг, добави Главчев, според когото некръстени хора не бива да се намесват в делата на църквата.

Много хора имат моралното право да протестират и го правят, преодолявайки апатията и страха. В България сме известни с безграничното си търпение, но капка по капка чашата прелива. Протестират работници, млади майки, военнослужащи, полицаи, перничани, изреди Найденов. Ще ви гонят с винкела, констатира той.

За Перник ГЕРБ даде 1 милион лв., а вие 15 000 лв., т.е. 60 пъти повече, каза Главчев. Как толкова кметове в Пернишка област се справиха, един намерихте да не е успял и го докарахте на митинга, добави той. Показахме как трябва да се действа при такова природно бедствие.

На искрените протести естествено, че обръщаме внимание. Хората имат моралното право да протестират, но на зле скалъпени протести като вчерашния няма как да вярваме, каза още Главчев и благодари на хората, благодарение на които се минало леко през кризата.

Ако за нашите 4 години управление имаше далавери, що не ги доказахте, попита Найденов. Прокуратурата работи по този въпрос, отвърна Главчев.

Говорителят на БСП цитира думите на вътрешния министър Цветанов, че България била оазис на организираната престъпност. Вижте какво казва ЕК, контрира Главчев. Как може на едно действие непрестанно да има противодействия и на бялото да се казва черно - намалението на цената на газа с 22% се обявява за увеличение. Ако имаме някаква вина, тя е, че недостатъчно бързо ликвидираме последствията от 23 годишното управление преди нас, добави още Главчев, но съобщи, че съпротивата на окопалите си била огромна.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6326 |15.10.2012 ГЕРБ: Референдумът е социологическо проучване; БСП: Държавата е сурогатна майка . 11| 5802 |10.10.2012 ГЕРБ: Партиите да платят за референдума . 16| 6253 |28.06.2012 ГЕРБ: Лъжа е, че търсим служебна победа на изборите . 63| 5770 |25.04.2012 ГЕРБ: Обещахме по-добър живот и ще го изпълним

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads