Реклама / Ads
8| 5576 |22.06.2011 НОВИНИ

БСП продаде Кърджали на Доган

.
Цвета Караянчева
Народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева остро разкритикува поведението на социалистите в Източните Родопи, които готвят местна коалиция срещу управляващата партия за изборите през есента в интервю за столичен всекидневник.
 

По думите й БСП отново е започнла да си играе със страховете на хората, да прави коалиция “Всички срещу ГЕРБ”. Естествено със своя коалиционен партньор ДПС.

За съжаление БСП доказа, че не уважава членовете и избирателите си в смесените региони, защото вкара в Конституционния съд Изборния кодекс и точно точката за уседналост. Тъй като са лумпенизирана партия, те си вървят по повелята и не чуват гласа на обикновените хора тук, коментира депутатката от ГЕРБ.

Според Караянчева шансовете на ГЕРБ да спечели кметския пост в Кърджали са големи. Партията е изчислила, че техният кандидат ще се яви на балотаж с човека на ДПС. Герберите ще започнат обучение на своите хора в избирателните комисии. Те трябва да са лоялни към партията и не трябва да допускат манипулации по време на изборите.

Цвета Караянчева съобщи още, че избирателите в Кърджалийска област са намалели с 50 процента, което е прецедент. Депутатката отхвърли обвиненията на кмета на града Хасан Азис, че е жертва на репресии от страна на ГЕРБ. Градоначалникът е подсъдим по делото за “Водното огледало”.

Последните 8 г., по време на тройната коалиция, кметовете на ДПС бяха необезпокоявани и правеха каквото си искат, казва Караянчева. Според нея всеки сигнал за злоупотреба срещу кмет от партията на Доган е възприеман като “репресия”, което не отговаряло на истината.

По повод съвпадението на деня на посещенията на премиера Бойко Борисов и Ахмед Доган в областта, Цвета Караянчева заяви, че ДПС се чувстват заплашени от ГЕРБ. Доган е дошъл да стяга редиците. А посещението на Борисов е договорено отдавна, то е за откриването на пътя Момчилград - Крумовград, казва още народната представителка.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 5255 |15.06.2011 Сините не щат да играят в мача на Доган и Станишев . 17| 6409 |14.06.2011 Доган къта 2 милиона евро в имение край морето . 14| 4684 |11.06.2011 Шестима аут от партията на Доган . 44| 6418 |28.05.2011 О. Октай: Сценарият е да ги няма Волен и Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads