Реклама / Ads
40| 5360 |27.09.2011 НОВИНИ

БСП се сдоби с информация как се купуват ромски гласове?

.
Румен Петков
Представители на младежкото БСП са се сдобили с ценни документи от къщата на Кирил Рашков в Катуница, които ще предадат на главния прокурор. По информацията в тях, която не е официално потвърдена, вероятно става въпрос за схема за купуване не гласове. Това стана ясно по време на редовния брифинг в централата на партията.
 


Румен Петков вече е информирал главния прокурор, че една от опожарените къщи на Цар Киро не се охранява и оттам може да се изнесат всякакви вещи, включително неудобни документи или предмети.

 
След като незнайни хора са влизали и са заграбвали неща от къщата, навън са били захвърлени въпросните документи", обясни председателят на Младежката организация на БСП Явор Гечев.

 

По думите му тези документи съдържат доста интересни данни. Към момента не могат да се съобщят подробности, заради наличието на лични данни на Рашков и фамилията му, уточни  Гечев по време на пресконференцията.

 

Румен Петков посочи още, че младежката организация на БСП е открила, че 3 дена преди 19-годишният Ангел да бъде прегазен, във Vbox се появило изявление на внука на Рашков, което казвало: „Който ме мрази, да бъде прегазен".

 

Не може МВР да има по-малко информация за инцидента, отколкото младежката организация на червените, коментира Петков.


По думите му този случай показва абсолютна управленска немощ и безсилие на полицията и за неадекватни действия.

 

Според екс вътрешния министър след отправената заплаха от внука на Кирил Рашков и последвалата катастрофа, полицията е трябвало да арестува Цар Киро и близките му, за да се тушира общественото недоволство и да не се стига до екслация на напрежението.

 

„Никой не носи отговорност за неадекватните действия на полицията. Няма никаква превантивна работа на правоохранителната система", упрекна управляващите Петков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7748 |01.08.2011 Вместо лиценз Валентин Златев се сдоби с дъщеричка . 2| 4815 |23.06.2011 Българин криел терористична информация в компютъра си . 4| 5105 |09.06.2011 Волейболен бос се сдоби с акции на в."Стандарт" . 6| 5232 |26.05.2011 Защита на класифицираната информация иска Цв.Маркова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads