Реклама / Ads
2| 4611 |26.09.2015 НОВИНИ

БСП - Варна работи за реалното развитие на икономиката в общината

.
Борислав Гуцанов
„Ние сме единствената партия, която знае в кой момент какво решение да вземе, загърбвайки често собствените си интереси и виждания. На Варна не й подхождат кредити, а икономика. Няма ли икономика, няма ли работни места, няма как да коментираме здравеопазване и всякакви социални дейности. Икономиката е ключът към развитието на нашия град”.
 

С тези думи водачът на листата на БСП-Варна Борислав Гуцанов се обърна към стотиците хора при откриване на предизборната кампания на социалистите в града. Той каза още, че БСП е единствената партия, устояла на времето,  която с доброто, лошото, възходите и паденията, дава най-много на обществото. „След като държавата не иска да развива икономиката, БСП-Варна ще го направи на местно ниво, за да покаже добрия модел, новия модел на управление и на града, и на държавата. БСП - Варна работи за реалното развитие на икономиката във Варна”, допълни Гуцанов. Той подчерта, че Варна не може да продължава да създава само високообразовани емигранти и покани на сцената независимия кандидат за кмет на града, подкрепен от социалистите, проф. Анелия Клисарова. „Това е човекът, който се съгласи да поеме тази огромна отговорност да застане пред Вас, пред цяла Варна, със своята готовност да промени града и да промени философията на управление, защото е сигурна, че така не може да се продължава”, обясни водачът на листата на БСП.

 

                „Заедно сме и можем заедно да променим Варна. Заедно сме силни, защото искаме по-добрия живот за града си. Убедени сме, защото го можем. Крайно време е да спрем спиралата на регресия надолу. Стига толкова затъване и отчаяние. Варна не го заслужава. Не бива градът ни да остане само в спомените ни със своята красота и слава. Варна трябва да живее сега, за да я има и утре”, каза под бурните аплодисменти на варненци Клисарова. Думите й бяха подкрепени от адмирал Петър Петров, който е от гражданската квота в листата за кандидатите за общински съветници на партията. „С вярата, че ако се обединим, можем да имаме и кмет, и администрация, които да работят за гражданите на Варна. Любовта ми към всички варненци ми дава силата и увереността, че заедно можем да успеем”, изтъкна той.

 

                За откриването на кампанията на БСП в морския град своята подкрепа дойде да обяви и евродепутатът на левицата Илияна Йотова. „Ние сме първите, за да бъдем първи и на изборите. Започнахме неслучайно с прекрасните момчета и момичета от състава на Нешка Робева. За нас тя е символа на българската гордост и на национално самочувствие. На златните медали и на победите. Искаме част от това самочувствие и от тези победи”, обърна се към присъстващите Йотова.

                От името на младите и нови лица в листата на БСП-Варна от сцената говори Павел Раличков. „Градът ни се превърна се в град на услугите, в който все по-малко хора идват да живеят, да работят тук и да създадат семейства. Град, от който перспективните млади хора бягат. Затова трябва промяна. Вярвам, че тя може да се случи единствено чрез Българската социалистическа партия”, каза той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4830 |24.09.2015 Четири трупа след нов челен сблъсък на пътя Варна-Бургас . 0| 4471 |23.09.2015 Настимир Ананиев: Заместникът на КФН е с изтекъл мандат, а работи . 4| 4406 |21.09.2015 Skype временно не работи . 4| 4475 |15.09.2015 Борисов смени зам.-министър на външните работи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads