Реклама / Ads
9| 10871 |22.02.2015 НОВИНИ

бТВ и Нова във война за Оскарите

.
Появата на Мон Дьо може да разсее и акула в акция... Източник: Нова тв
Нова телевизия единствена ще предава на живо церемонията от връчването на наградите "Оскар" за филмово изкуство. бТВ и бТВ Cinema единствени ще излчват директно церемонията за наградите "Оскар" с преки репортажи и коментарно студио директно от Лос Анджелис.
 
С тези реклами двете телевизии ни облъчват от десетина дни. Пратениците им сигурно ще се хваат за гушите, ако се засекат някъде край червения килим. Голям цирк. Звездите на двете медии - Явор Дараков и Стаси Кара в епохално кеч зрелище. Заслужава си.

Нова тв и бТВ Cinema заблуждават с досадното "единствени".

 

Причина за объркването донякъде е журналистът Явор Дараков, нашенец в САЩ. Преди време бТВ крещеше в ефир: "Кореспондентът на бТВ Ясен Дараков е единственият български журналист, акредитиран за бляскавото кино събитие в Холивуд. Човекът, интервюирал Анджелина Джоли, Джордж Клуни и Кристофър Плъмър, отново ще предава директно като "вътрешен човек" церемонията....". И т.н. и т.н.

 

Нова не изостава и проглуши ушите ни като ерихонска тръба: "И тази година кореспондентът на Нова в САЩ Ясен Дараков е единственият български журналист, акредитиран за най-бляскавото кино събитие в Холивуд. Репортерът, интервюирал Анджелина Джоли, Джордж Клуни и Кейт Бланшет, отново ще влезе в ролята..." Нататък го знаете.

 

Новото е, че Кристофър Плъмър е заменен с Кейт Бланшет. Както и, че Явор Дараков е изоставил бТВ и е преминал към Нова тв. В бТВ е бил кореспондент за САЩ от пролетта на 2003 г. От 2011 г. е издател и главен редактор на водещия вестник за българите в САЩ и Канада BG VOICE.

 

Нова спечели Дараков, но загуби доста точки заради Мон Дьо. Известният сред роднините си като Мариян Станков се появи в неделя сутрин в "Събуди се" и втрещи зрителите с нелепото си облекло. Гърбът му (но не и коремът), бе покрит с нещо средно между сако и редингот, срам за моделиери и шивачи. Бяха го пристегнали с черен пояс, очевидно откраднат от Етнографския музей, комбиниран с широко разкопчана бяла риза с повдигната яка. На ревера му се хилеше нещо рошаво и черно, което можеше да хвърли в ужас всеки природозащитник, а защо не и Хелзинския комитет. Станков - Мон Дьо заяви убедено, че "Оскар" трябва да получи... продуцентът на предаването. Водещата Мирослава Иванова го изгледа странно и измърмори нещо успокоително към превъзбудения "кинокритик".

 

Свалете го от ефир, бе, какво чакате?! - била репликата на повечето хора от екипа, плъзнала по коридорите на медията след като "мондьото" си отвори устата и започна да раздава оценки  на филми, актьори и режисьори, номинирани за "Оскар".

 

Сакън, не го сваляйте, за "Господари на ефира" ще е като виме, било алтернативното мнение.

 

Ако се задава нова продукция за Бай Ганьо - няма нужда от кастинг.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 9303 |22.02.2015 Лукарски се опъна на Д. Найденова: Не съм се женил за министерството . 1| 7031 |20.02.2015 Софийски районен съд се мести в нова сграда . 32| 4729 |19.02.2015 Менда Стоянова плаши с мораториум за плащане на дълговете . 24| 5329 |17.02.2015 Стоянова: Пълна шизофрения беше днес в НС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads