Реклама / Ads
16| 5568 |09.04.2012 НОВИНИ

В бТВ тренират замеряне с яйца по гръцки образец

.
Дъжд от яйца и мляко
В бТВ изгледали няколко пъти кадрите от замерянето на гръцкия тв водещ Панагиотис Вурхас с яйца и кисело мляко. Нашите телевизионери искали да се запознаят с детайлите, за да избегнат подобна ситуация, а охраната да не допуска в студио да се вкарат „революционни” атрибути, разказаха за Фрог нюз колеги от телевизията.
 

По време на предаване на гръцката телевизия Epiros TV антифашисти нападнаха водещия с пресни яйца и кофички с кисело мляко директно в ефир. Скандалът избухнал на Цветница, 7 април. 17 антифашистите издигнали лозунг срещу неонацизма. Те били бесни, че в телевизията били поканени десни радикали от движението „Златен възход”.

Акцията с яйцата и млякото продължила цели 40 секунди. Смаяните оператори заснели цялата баталия, а невъзмутимият Вурхас станал спокойно от стола и с бавни стъпки се отдалечил под дъжда от яйца и обидни възгласи, спасявайки сквоя компютър.

Партията „Златен възход” през последните месеци набира висок рейтинг и социолозите предричат влизането й в парламента на предсрочните избори. Леви организации обаче се надигат срещу новата крайна десница, защото смятат, че е в основата на атаките срещу емигрантите в страната.

В бТВ коментирали, че у нас е малка вероятна подобна реакция от гостуващи в предавания, защото българите не били войнствени. Все пак можел да се допусне пиарски ход, който умишлено да предизвика скандал по време на преки предавания с цел вдигане рейтинга на някой политик или шоумен.

Преди седмица в „На 4 очи” при Цветанка Ризова Стефан Гамизов и икономистът Владимир Каролев едва не се хванаха за гушите в спор за АЕЦ – Белене и енергийната мафия в България. Каролев поиска с Гамизов да застанат на детектор на лъжата. „Ще светиш като светофар, заяви той на опонента си. Лъжец, - отвърна Гамизов, а Каролев се закани да го съди. До ръкопашни схватки обаче не се стигна.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 128| 7776 |02.04.2012 Ив. Костов: Който снесе руските яйца в българското гнездо, да отговаря . 23| 5050 |12.03.2012 Олиото тръгна по петите на яйцата . 30| 14875 |08.03.2012 Dzień dobry на полските яйца . 20| 6560 |08.03.2012 Хлябът хвръква по следите на яйцата от щастливи кокошки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads