Реклама / Ads
10| 5257 |16.01.2010 НОВИНИ

Бургазлии обещават секс под масата

.
пристана в Бургас
Мераклии за участие в семейния "Биг Брадър" се сбориха на кастинга.
 

Секс под масата или над нея, обеща бургаска двойка
, докато чакаше реда си да влезе при комисията на „Биг Брадър”, съобщава бургаският сайт BurgasInfo. Тази сутрин десетки семейства се бяха събрали във фоайето на хотел „Аква”. Причината за стълкновението бе кастингът за петия сезон на „Биг Брадър”. Рекордно високата наградата - 200 000 лв., апартамент и чисто нова кола, накара бургазлии и хора от околността да прииждат към кастинга с надежда да бъдат одобрени.

За място в къщата се бореха различни типове двойки, независимо от техния икономически статус, морални, религиозни и етнически възгледи, социална и политическа ангажираност. На бургаския кастинг се открояваха както много заможни, така и крайно бедни семейства, дошли да изпробват късмета си.

„Биг брадър” ще е напълно различен от всичко правено досега, това обещаха организаторите на формата. За първи път участници в най-популярния риалити формат ще бъдат цели семейства, които по тяхно желание ще могат да влязат в къщата заедно с децата си и дори с техните баби, бавачки или възпитатели. Условието е семейните двойки да имат сключен граждански брак или да живеят на семейни начала, но с общо дете.

Над 35 километра пропътува семейство Райчеви, за да стигнат до мястото на кастинга. В Бургас ги доведе желанието на трите им момченца да участват в риалити играта. На въпроса „Защо искат да участват в Биг Брадър” мъниците изкрещяха в един глас: „Защото ще спечелим”! Майката сподели, че е принудена да опита и по този начин, защото у дома им напоследък е станало доста трудно „финансово”. Бащата на децата е безработен и заедно със съпругата си са готови да направят всичко, което зависи от тях, за да влязат в къщата на „Големият брат”.

На кастинга в Бургас имаше и доста семейства, които заявиха, че не идват, за да спечелят, а да си направят малко реклама. Някои от двойките бяха доста разкрепостени и споделиха, че биха правили секс в къщата където и да е. „За нас няма значение дали ще ни се наложи да правим секс под масата или над нея, важното е да има шоу”, каза една от бургаските двойки пред BurgasInfo.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 5751 |17.12.2009 Сексуална свада Волен vs Яне заради Алексей Петров . 39| 29954 |12.12.2009 Скъпи ученички и миски, евтини студентки за секс по празниците . 4| 8773 |11.11.2009 Николай Арабаджиев от ареста: Убих, бях сексуално малтретиран . 10| 4842 |25.09.2009 Осъдиха на 10 г. БГ семейство в Австрия за секстормоз

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads