Реклама / Ads
1| 5139 |23.10.2013 НОВИНИ

Бургазлийка мъсти на любимия си, хвърляйки се от балкона

.
Фатална любовна драма се е разиграла малко след полунощ в ап. 9 на вх. Б в жилищна кооперация в жк „Славейков“ в Бургас, известен в района най-вече с култовото заведение „Черешката“, разположено на партера. Неделина скочила от третия етаж заради приятелия си Георги.
 

 

Младата жена идвала да нощува при любимия си Георги. Двамата изглеждали влюбени, Жоро правел впечатление на нахакан пич, знаел няколко езика, имал висше образование, на 33 години, съобщава „Флагман”.

 

Снощи Надя и Жоро били в апартамента му. Всичко вървяло нормално, докато малко преди полунощ не се чул шум от изтрещяване на вратата на балкона. Съсед от четвъртия етаж разказва пред разказва пред разследващите следното: „Щяхме да си лягаме с жената, когато чух шума от балконската врата и след него някаква разправия отдолу, не схващах темата за сръднята, но не беше нещо обезпокоително. Приятелката на Жоро стоеше на балкона и нещо се съпротивляваше, по едно време влезе обратно вътре и продължиха да се карат, вече при отворена врата. Реших да запаля цигара, нощта беше топла. Всичко оттук нататък се разигра за около минута. Видях как момичето се прекатури през парапета и увисна на лакти, нещо му говореше, но човекът вътре очевидно не виждаше, а и едва ли е допускал, че тя виси от балкона. От моето място не можех да видя, че виси пране. Гледах втрещен десетина секунди и не смеех да помръдна или да дишам, за да не я подплаша. Смятах, че Жоро я вижда и че ще реагира. Чух само, че викна „Сбогом, Жоро!“ и се пусна. Когато тялото тупна долу на цимента пред гаражите, веднага хукнах  да давам първа помощ“, разказва очевидецът М.Г.

 

Преди това той викнал на съпругата си да звъни на тел.112. По стълбите пред него търчал Жоро. Пръв стигнал до тялото и я прегърнал през врата, питал я: „Защо го направи, защо?“, а тя отговаряла напълно адекватно, че много му се сърди. Съседът не може да определи за какво се обяснявали двамата влюбени. Той видял огромното количество кръв, което се стичало от главата й през ръката на Жоро и му казал да я положи легнала, докато дойде линейката, да не я помръдва.

Подложили две хавлии под главата, до идването на Бърза помощ момичето постепенно започнало да губи съзнание от изтичащата кръв, не усещало болка, започнало да се умълчава.

 

„Това, което ми направи силно впечатление беше, че момичето просто бе решило да си тръгне, но не през входната врата на дома му, а през балкона – беше с високи токчета, дамската й чанта висеше на рамото, имаше и нещо като палтенце“, казва свидетелят.

 

Двамата с Жоро помагат на фелдшера да положи Надя в носилката.

По-късно са взети проби да алкохол и от двамата влюбени, резултатите още не са излезли.

 

Днес на балкона, от който скочи Надя още виси прането на Жоро – фланелки и анцузи. Простирът е бил причина той да не види от хола, че Надя се е провесила през парапетите.

 

Първоначалните твърдения на разследващите, че момичето било само със счупен крак се оказаха неверни. То е настанено в реанимация със счупен череп и множество вътрешни наранявания, състоянието й е тежко.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6414 |19.10.2013 Ташева от "Атака" била "любимия" политик на Башар Асад . 7| 5024 |01.04.2013 Бургазлийка плаши, че ще се пали . 6| 6977 |26.06.2010 Ю. Дончева се взе с любимия . 13| 5554 |27.01.2009 Бургазлийка ще закусва с Обама; готви тоалети

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads