Реклама / Ads
20| 4457 |11.12.2013 НОВИНИ

Буруджиева: От ДПС са не по-малко патриоти

.
Татяна Буруджиева
Постоянно има проблем с кворума, парламентът ще си страда от това неспокойствие. При тези условия обаче мнозинството работи много бързо. Нямаме изработена контактна група за двамата независими депутати, отцепили се от ГЕРБ. Аз съм доста навътре в динамиката на БСП, но не съм чула подобна информация.
 

Tова коментира Татяна Буруджиева, депутат от Коалиция за България в „Лице в лице” по бТВ. Според нея не е достатъчно само да се ревизира ръководството вътре в ГЕРБ, важно е да се погледне и мотивацията вътре в партията.

В баровете ще се пуши след 22 часа, поясни Буруджиева по въпроса за Закона за здравето и за разрешаването на дима в заведенията. Няма да се пуши по стадиони и други спортни съоръжения, както и дискотеките и други заведенията, които се посещават от младежи. Собствениците на по-малките заведения ще решават дали да пускат пушачите, а в големите заведения ще има отделни зали, като тези за пушачи ще са по-малки, допълни тя.

Относно купищата си екстравагантни предложения, с които разлайва кучетата в парламента, Буруджиева коментира: Когато има пътно-транспортни произшествия, и пешеходецът е пиян моето предложение е да се санкционира. Тя отрече да е предлагала санкции за всички пияни пешеходци.

Мислим как да защитим производството на новините, защото не се цитира коректно, обоснова друго свое предложение, което още не е финализирано.

Аз предпочитам на предната седалка, не съм предлагала да се возим задължително в такси на задната седалка, разясни Буруджиева и отново подчерта, че не се цитира коректно в медийното пространство.

Относно закона за вероизповеданията, Буруджиева заяви, че ще направи всичко възможно да съхрани паметниците на културата за идните поколения. Тя отрече да е имало напрежение с ДПС, защото те са не по-малко патриоти и имат интерес от този закон. Никой на никого не пречи да си възстанови имотите.

За „Белене”, депутатката коментира, че ако има инвеститор, на мен не ми пречи, нито на моите деца, защото ще имаме още един „Козлодуй”.

Относно дали ще има предсрочни избори през май депутатката отговори: През май ще има европейски избори, трудно ми е да кажа, че парламентът ще се разклати преди тях.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 139| 8737 |10.12.2013 Бареков при Слави: Не съм по-малко образован от Станишев и Борисов . 81| 12714 |01.12.2013 Е. Михайлов с новина: Тръгва патриотично движение "22 септември" . 24| 5143 |23.11.2013 4500 по-малко бебета проплакали в сравнениe с 2012 . 5| 4866 |21.11.2013 1000 по-малко инфаркта след забраната за пушене

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads