Реклама / Ads
21| 6259 |03.10.2011 НОВИНИ

Т. Буруджиева: ГЕРБ да каже какво са се договорили с Кирил Рашков

.
Татяна Буруджиева
Съветът за национална сигурност при президента не показа добри сигнали. Няма обща политическа воля за борба с престъпността, безсмислица е да се замазват очите на хората с това, че ще се правят проверки. Това каза в сутрешния блок на Би Ти Ви Татяна Буруджиева, която бе гост заедно с Румяна Бъчварова.
 

 

Властта 20 години действаше така, но ефектът е никакъв. Как да си обясним безумства, които се случват в България – човек с пет висящи дела, кметът на Хасково, да се кандидатира отново за поста, аргументира се Буруджиева.

Според Бъчварова консултативният съвет при президента показал добри намерения, но конкретните въпроси за действия трябва да бъдат задавани на политиците, участвали в него.

 

Човекът на властта отчете като положителна тенденция, че освен първите две жертви в Катуница не са допуснати други. А това означавало, че мерките, които управляващите са взели, дават резултат

 

Бъчварова бе категорична, че ставащото в Катуница е битов конфликт.

 

Абсурдно е да се говори тока, това и чист социален конфликт, контрира Буруджиева. Нека управляващите да кажат, за какво се е договорил с тях цар Киро, защо го затвориха със смешни обвинения и не му дават думата да говори сега. Политиците трябва да се разграничат от такива хора, от които се облагодетелстваха, купуваха гласове и се превърнаха във фактори в много райони. Самата аз съм сигнализирала за купуване на гласове, включително и на тези избори. Идват едни политици, дават парите на ромските барони и те ги разпределят. Тези търговци са с висящи дела и ако ги арестуват само за 24 часа,    вотът ще се промени и резултат ще има, категорична бе Буруджиева.

 

Случилото се в Катуница може да компрометира изборите. Общо беше съгласието на всички участници в консултативния съвет на президента, че това не трябва да се използва, за да се трупат политически дивиденти за предстоящите избори, подчерта на свой ред Румяна Бъчварова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 88| 6847 |22.09.2011 Б. Борисов: По изборите ще разберете какво щеше да е, ако ГЕРБ не беше на власт . 12| 5441 |04.08.2011 Калфин: У нас юнашки се тръгва с пищовите, но не се знае какво следва . 9| 7300 |30.06.2011 Сензация: Спецочила показват какво е "да се направиш на маймуна" . 31| 8770 |21.06.2011 Дянков бил резил за Бойко, не знаел какво говори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads