Реклама / Ads
5| 5312 |19.10.2016 НОВИНИ

Буруджиева: Шефове нареждат на подчинените си за кого да гласуват

.
Татяна Буруджиева
Наведеният човек няма как да е стабилен, всеки минава и му плясва един зад врата – и това е огромната грешка на предводителите на държавата. Този режим въведе преклонение пред силата. В западната цивилизация няма господари, всички са равни. А у нас я отрекоха – у нас има градация на силата и силният е прав. Той може да удря тези под него, и да се кланя на тези над него, коментира в студиото на „Тази сутрин” политологът Евгений Дайнов.
 

За съжаление това поведение трябва да се коментира от психиатри. Да се държим пред по-силните като послушен роб, а по-слабите – да се мачкат, това е поведение, описано от Зигмунд Фройд. В политиката то обикновено се наказва с излизане от нея, каза пък колежката му Татяна Буруджиева.

 

Хората вече не искат дори да ги гледат (политиците – б. ред. ) в наведеното им положение, защото дори само гледайки ги, си мислят, че се омърсяват, добави тя.

 

Има ли други лидери в РБ освен Радан Кънев? Защо другите не се възмущават, че Борисов ги оставя без свободна воля? Това попита Буруджиева по повод конфликта между Радан Кънев и премиера.

 

Има министри от РБ, които са си продали партиите – такива са Москов и Ненчев. Ненчев хем се поклони, хем се изправи пред Борисов.

 

Борисов събра кметовете и им каза: „Ако загубим, ви махам". Как така ще махаш, като ти не си ги избрал. Кметовете започват да мачкат. Имам приятели във фирми, в които кметът им казва за кого да гласуват. Питам защо не го записа. Той отговори: „Прибраха ни мобилните телефони”.

 

От 2012 г. изборите, които са се случили, са ни дали нещо неочаквано. Тези предсрочни  избори ще бъдат полезни. Дори да фалшифицират изборите, ще разберат  недостатъците си, това заяви Дайнов.

 

Нямаме реално управление, имаме политическа криза. Правителството е изградено на базата на сделки, каза още Буруджиева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4770 |18.10.2016 Добрев: Овчаров и Димитров са махнати заради обвинените шефове на НЕК . 0| 3759 |17.10.2016 Не пускат в чужбина двамата обвинени ексшефове на НЕК . 3| 4703 |17.10.2016 Двама бивши шефове на НЕК са обвинени за неизгодна сделка за „Белене” . 2| 5813 |07.10.2016 Борисов плаши петима полицейски шефове с уволнение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads