Реклама / Ads
0| 5822 |28.06.2015 НОВИНИ

БЗНС защитава със зъби и нокти военния си министър

.
Николай Ненчев
Остра декларация разпостраниха от една от партиите в РБ - БЗНС. Тя е в защита на председателя на формацията Николай Ненчев и срещу "политическата мафия" и РЗС. Повод за нея е сигнал до прокуратурата от името на Емил Василев, което съвпада с това на зам.-председателя на РЗС, че министърът на отбраната е извършвал "съмнителни сделки с имоти във Варна и София за особено големи суми".
 
"Ръководството на БЗНС декларира, че председателят на Съюза и настоящ министър на отбраната беше натоварен от Управителния съвет на БЗНС да пристъпи към тази сделка. С тази сделка БЗНС е минал през одит на Сметната палата, така че активното мероприятие срещу Ненчев не е издържано юридически!", пишат земеделците.

Ето и целия текст:

"Политическата мафия продължава битката срещу министър Ненчев, РБ и БЗНС, но този път се хвана в собствения си капан.

Знаем, че атаките не само няма да престанат, но ще стават и все по-зловещи, защото Ненчев разсича възела на руската хватка над България. Успехът на министъра ще е провал на задкулисието. Кукловодите, които цялото общество вече подозира кои са, си имат и публични политически извършители на мръсните им поръчки.

Този път изфабрикуваха сигнал за „съмнителна” сделка с имоти, които са собственост на БЗНС.

ДА, ама НЕ!

Ръководството на БЗНС декларира, че председателят на Съюза и настоящ министър на отбраната беше натоварен от Управителния съвет на БЗНС да пристъпи към тази сделка.

Нека творците на мръсотии сега истерично да се отричат от твърденията и подписите си! С тази сделка БЗНС е минал през одит на Сметната палата, така че активното мероприятие срещу Ненчев не е издържано юридически! Но то е поредния опит за очерняне чрез мръсна, ченгесарска пропаганда, и отново с услужливото съдействие на фигури от РЗС, режисирани от кукловодите им.

След като преди време от ръководството на РЗС /Емил Василев/ и други фигури със съмнителна репутация призоваваха Ненчев да подаде оставка, защото щели да докажат, че е крадец, изнасилвач и дори внушаваха, че е извършил убийство, стана ясно, че са безсилни с поредните си лъжи. Това, което тревожи здравия разум обаче, е, че има хора, насърчавани от мръсни интереси, свързани с олигарси и служби, които целенасочено и упорито ровят в миналото на Николай Ненчев и БЗНС, за да изфабрикуват пореден скандален компромат. Тези опити не стихват и стават все по-ожесточени. Подмолни или публични, но те целят да очернят личността на министъра, който слага край на васалната зависимост на родината ни от Путинова Русия. Ненчев преориентира доскорошната геополитиката на България единствено в интерес на националната сигурност и демокрацията. Отвори комунистическите военни досиета, скъса с корупционните практики в подчинените му ведомства и сега приключи с неизгодната и скъпа обвързаност да ремонтираме самолетите на армията си непременно в Русия. Благодарение на усилията му сега България си сътрудничи със, и е в лоното на, цивилизования свят, а не дава излишни милиони на режима в Москва.

Лъжливият скандал за сделка с имот е поредната бутафория, скалъпена от задкулисието целящо да саботира настоящото управление и започнатия нов курс на реформи. Ненчев спъна интересите на цялото евразийско лоби – политическо, икономическо и медийно. Сега срещу него се обръща целият платен слугинаж на наши и руски олигарси.

В подмолността и мръсните си планове стигнаха до там да пуснат сигнал до прокуратурата срещу министъра на отбраната на България. БЗНС пита – ЗАЩО, бе, КОЙ? Да не би да искате ДАНС да отнеме и неговия допуск и да го обезсили така, както направихте с достойния генерал Шивиков?

Едно е ясно – задкулисието и официалните му слуги искат да ликвидират всеки, който се заеме да защити националния интерес и се опълчи срещу мафията."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 58| 5566 |31.05.2015 Ил. Василев: "Грехът" ми към Русия е, че защитавах България . 0| 4224 |19.05.2015 Костин иска да се защитава сам . 42| 6020 |28.04.2015 Петър Стоянов: Глупаво е да се зъбим на Русия . 1| 4787 |02.04.2015 Калфин ще защитава социалните работници от набези и уволнения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads