Реклама / Ads
6| 7125 |12.12.2013 НОВИНИ

Чакърдъкова триумфира в НДК, хиляди пяха и играха с нея

.
Николина в действие...
Хиляди пяха и играха хора в зала 1 на НДК по време на грандиозния концерт на "Пиринския славей" Николина Чакърдъкова. Това бе триумфално завръщане на претърпялата няколко тежки операции през последните години народна певица. Изпълненията й бяха аплодирани бурно през цялото време.
 

"Имаше моменти, в които си мислих, че повече няма да бъда пред вас, че няма да мога да ви радвам с моите песни. После си казах, че каквото ще да става, този концерт трябва да се случи. Защото не мога без вас! Защото ви обичам! А и лекарите направиха чудеса, за да сме заедно днес." Това заяви просълзена Чакърдъкова и взриви залата.

Когато тръгна между редовете хиляди запяха с нея и протягаха ръце да я пипат, да я поздраят и покрепят.

 

Мащабният спектакъл бе кръстен "Моето богатство". За първи път в България бяха използвани лазерни и компютърни ефекти, които превърнаха сцената в истински кът от автентичния възрожденски български град, природата на Пиринския край и дори пресъздаде обстановката по обесването на един от легендарните македонски войводи Александър Турундже по време на песента, посветена на него. 

 

Невероятни бяха и националите костюми на танцьори, оркестър, вокали и самата Чакърдъкова. Те са ръчно изработени от известна майсторка.

 

Шест години популярната изпълнителка не бе се качвала на голямата сцена. Завърна се триумфално. И постави абсолютен рекорд, като продаде всички билети за зала 1 на НДК за три поредни вечери! Досега никой не е постигал подобно нещо.

 

Благият чувствен глас на Чакърдъкова, невероятните танци, оркестърът и феерията от фантастични национални носии създадоха невероятна атмосфера в залата, която се тресеше от многохилядното хоро. Такава гледка рядко се вижда. Създаде я Николина с познатите си и новите песни, както и с уменията си на танцьор, които демонстрира - истински предколеден подарък за вярната й публика.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 75| 5458 |26.11.2013 Манолова към ГЕРБ: Кой открадна 1 милиард и 400 хиляди лева от бюджета на НЗОК?! . 6| 7424 |24.11.2013 Николина Чакърдъкова: Песни и протести стават със сърце! . 15| 4877 |22.11.2013 Сергей Станишев: Разходите на БСП са няколко десетки хиляди лева . 3| 5289 |18.11.2013 Хиляди либийски командоси ще се обучават в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads