Реклама / Ads
65| 5447 |19.07.2011 НОВИНИ

Чакат ни още по-страшни неща преди изборите

.
След бомбата пред централата на РЗС, поставена с цел сплашване, по всяка вероятност ще последват нови още по-страшни неща преди изборите. Това заяви кандидат-президентът на партията на Яне Янев Атанас Семов.
 
От РЗС призоваха за незабавно разкриване на извършителя на престъплението, а Семов се закани, че партията няма да се откаже от намеренията си да „уволни" премиера Бойко Борисов.

За мен е повече от ясно, че дори да не искам да стигам до абсурдния факт, до абсурдната мисъл, че властта е поръчител или организатор на този атентат, повече от ясно е, че той става възможен заради атмосферата на корупция, престъпност и толериране на мафията от днешното правителство, която властва в държавата. Искам да се разбере ясно - с подобни бомби нито ще ни уплашат, нито ще ни спрат, заяви още номинираният за президент на РЗС Семов.

В същото време по форумите в интернет много хора съзират зад взривовете тази нощ “ръката на РЗС”, която се опитва за пореден път да шуми и да привлича вниманието към себе си дни, преди гласуването на вота на недоверие към кабинета “Борисов”.

Експерти от Центъра за изследване на демокрацията пък нарекоха случаите с взривовете "поредния фарс".

За съжаление бяхме свидетели на различни фарсове, свързани с политически партии, коментира ситуацията Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията по БНР.

Сериозният проблем според него бил, че голямата част от взривовете остават неразкрити.

Слушаме разни политически изказвания, но всъщност нищо не знаем. Това създава сред хората атмосфера на апатия вече. Хората започват да се чувстват безразлични към такъв тип инциденти, добави експертът.

Безлов счита, че досега не е имало нито една нормална реакция. В подобни случаип трябва да се изчака да се види събраната информация за взривовете. Вместо това обаче, се започнало едно политическо говорене,  прехвърляне на топката.

Според Тихомир Безлов това няма да е последният инцидент. Той се надява, че тези, които правят това зрелище, не са стигнат по-далеч.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 6007 |14.07.2011 Р. Петков се заканва за вота, ГЕРБ го чакат със списък от гафове . 18| 5921 |13.07.2011 Вдигат с 26% вдовишките пенсии, но не предизборно . 5| 8917 |12.07.2011 Светофар предизвика тежка катастрофа на Симеоновско шосе . 56| 8047 |09.07.2011 Смут и страх в „Октопода” преди делото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads