Реклама / Ads
36| 9967 |21.08.2009 НОВИНИ

"Червени" милионери посрещат Станишев в „Магнолия”

.
Богоизбраната кооперация
Тържествено посрещане готвят новите съседи на експремиера Сергей Станишев в кв. „Бояна”. Той е сред свои и ще го посрещнем подобаващо, похвалил се един от обитателите на кооперацията „Магнолия”.
 
Димитър Станчев, Георг Краевски, Стоян Марков, Ахмед Доган, Росен Дойнов, Ангел Симеонов са само част от известните съседи на бившия премиер. Чакали го с отворени обятия, твърдят близки до кръга от бившата и сегашна партийна номенклатура. Състоянието на обитателите на „Магнолия” се измерва в милиони, пресмятат запознати. Според тях не било лошо НАП да обърне внимание на доходите и банковите сметки на новите Станишеви съкооператори.
Някои от тях обаче не били никак доволни от идването на Станишев, защото станали център на внимание от страна на медиите, което не влизало в техните планове.

Бившият министър-председател Сергей Станишев вече живее на новия си адрес в кв. „Бояна”, комплекс „Магнолия”.
За жилището от 200 кв.м. ще плаща 600 евро наем на месец. Това обяви самият той.

Пред агенция “Фокус” Станишев заявява. „Досега живеех в държавното жилище в „Бояна” и последните две седмици търсих максимално бърз начин да освободя това жилище и да намеря някакво решение за жилище под наем. Затова от днес съм се преместил в един апартамент в кооперация в „Бояна”. "По добро стечение на обстоятелствата, мой дългогодишен познат, който го е направил за себе си, е отложил своето преместване. Тъй като търсих бърз вариант, се договорихме с него за половин година да ползвам под наем това жилище за 600 евро на месец”, каза още Станишев. Домът е с 3 спални и 3 бани, дневна с трапезария и кухненски бокс. В една от баните е монтирано джакузи.
Бившият премиер допълни още, че само от неизползвани отпуски като министър-председател през последните четири години, при последната заплата е получил и неизплатените отпуски за този период, което е близо 20 000 лева.

"Магнолия" е изграден от фирмата "Тера груп" на сина на Огнян Дойнов - Росен. Земята пък била на бившия жълт депутат Димитър Ламбовски, който пък е считан за близък в недалечното минало до силова трибуквена групировка.

Блокът на Станишев има още подземен басейн със сауна, турска баня и масаж.
От едната тераса на екс премиера се разкрива гледка към София, а от другата се вижда гората на Витоша и оградата на „сараите" на Ахмед Доган. Съседи по врата са му Димитър Станчев, продуцент на предаването известното в началото на 90-те години „Супершоу Невада" и шефът на хотел „Анел" Ангел Симеонов.

Подробности за новите съкооператори на бившия премиер Сергей Станишев четете в рубриката "ЪНДЪРГРАУНД"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5090 |18.08.2009 Спират 5 дипломати на Станишев за мисии в чужбина . 35| 6920 |13.08.2009 Т. Дончева: Станишев и Борисов си приличат; те са PR продукти . 39| 6213 |12.08.2009 Борисов вика на разпит Станишев и Орешарски . 8| 4714 |07.08.2009 Чувало се, че С. Станишев бил поръчител на Галерия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads