Реклама / Ads
22| 6755 |27.03.2009 НОВИНИ

Червени, сини, костовисти и земеделци се прегърнаха в Брест срещу ГЕРБ

.
Село Брест
БСП, СДС и ДСБ в Плевенско се прегърнаха и направиха уникална коалиция. За втория тур на кметските избори в село Брест
 
БСП, СДС и ДСБ в Плевенско се прегърнаха и направиха уникална коалиция. За втория тур на кметските избори в село Брест, община Гулянци, трите партии безрезервно подкрепиха Мариана Несторова, която се води като кандидат на обединените земеделци.

Кметът на Плевен Найден Зеленогорски, който е и шеф на предизборния щаб на СДС, без притеснение се присъедини към събранието в подкрепа на г-жа Несторова. То се е провело снощи от 18 часа в селското читалище. Седесарят получил бурните овации на преобладаващите в залата привърженици на левицата, твърдят източници на Frognews.bg. Той изказал благодарност за „мъдрото решение” на столетницата да подкрепи Несторова, споделиха присъствали на срещата.

На събранието освен синият Зеленогорски и депутатът Венцислав Върбанов присъствали и се изказали Лъчезар Яков, кмет на община Гулянци от БСП, Личо Тончев, председател на Общински Съвет Гулянци, както и самия председател на партийната общинска организация на социалистите в Гулянци. Всички те са известни като доверени хора на ексвътрешния министър Румен Петков, твърдят запознати.

"До сега имахме само догадки, но вече разбрахме, че десни и червени са отдавна в коалиция за изборите в Брест. Венцислав Върбанов лично е благодарил на БСП за "мъдрото решение" да подкрепи кандидата им за кмет. Поведението на левите и остатъците от десницата е жива порнография". Това коментира за Frognews.bg обласният шеф на ГЕРБ Ивелин Николов. Според него безпринципната коалиция била направена, за да се запази статуквото и от страх, че ГЕРБ има ресурса за промяна в управлението на Брест. "Това е десният морал на Найден Зеленогорски. Обществеността в Плевенско е възмутена от тази коалиция. Много земеделци плашат, че ще напуснат партията си", коментира Ивелин Николов. Въпреки заплахите, които БСП е отправяла към хората от Брест, ГЕРБ са убедени, че утре на втория тур техният кандидат Цецо Луканов ще победи човека на земеделците Несторова. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 6404 |27.03.2009 Сергей Станишев: В страната няма ислямизация . 23| 8739 |27.03.2009 Секретарка на министър Вълчев подхваща образованието на задграничните българи . 5| 5428 |27.03.2009 Експертът Тошко Тодоров бил добър, но от ГЕРБ . 3| 4950 |27.03.2009 Общината да се грижи за паркирането нонстоп, но това не е денонощна синя зона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads