Реклама / Ads
15| 6365 |12.12.2009 НОВИНИ

Четин Казак: Преизбираме Доган с пълно мнозинство

.
Четин Казак Източник: Вяра Йовева
Станишев дойде на крака при Доган, за да отбележи 20-годишнината на ДПС, въпреки че Сокола никога не е стъпвал на БСП-събрание.
 

Макар Доган да намекна за абдикиране от лидерското място, Четин Казак обяви, че на днешния Седми конгрес няма да има никакви изненади. "Ахмед Доган ще остане лидер и то с пълно мнозинство", заяви специално за Frognews.bg Казак.Той добави, че днес само ще се направи равносметка за изминалите 8 години и ще се начертае бъдещият курс нс ДПС.На конгреса минути преди лидера на ДПС се появи Сергей Станишев, заемайки място до Омбудсмана Гиньо Ганев. Ахмед Доган пристигна в НДК заедно с Емел Етем, Юнал Лютви, Лютви Местан и Йордан Цонев. Конгресът на ДПС ще се проведе в три панела, ръководени от Филиз Хюсменова, Лютви Местан и Христо Бисеров. Конференцията откри депутатът Юнал Лютви, който припомни, че ДПС също е победител на тези избори и е единствената партия, която за 20 години увеличава постепенно присъствието си в парламента.





Юнал Лютви, Емел Етем, Ахмед Доган и Касим Дал

Около 700 делегати ще участват в Седмата национална отчетно-изборна конференция. В програмата са предвидени промени в устава на партията, избор на ръководство и Централен съвет на ДПС. Приветствия към делегатите и гостите вече са изпратили всички шефове на международни либерални организации, в които партията е пълноправен член.

Президентът на Либералния интернационал Ханс Ван Баален поздравява ДПС за активната роля, която то е изиграло и продължава да играе в международното либерално семейство. В своето послание председателят на Европейската либералнодемократичeска и реформистка партия Анеми Нейтс акцентира върху участието на партията в два последователни управленски мандата, които подготвиха и реализираха влизането на България в Европейския съюз по много успешен начин.



Сергей Станишев също уважи седмата конференция на партия, с чийто мандат стана премиер на България

„За нас конференцията е голямо събитие, защото месец след като се проведоха конгресите на Европейската либерал демократическа реформистка партия и на Световния либерален интернационал, които избраха своите ръководни органи, ние провеждаме и нашата национална конференция.



Главният мюфтия също уважи конференцията на ДПС

Ще чуем основния доклад на председателя на ДПС, които ще начертае визията за бъдещото развитие на партията, очакваме да има дискусия по доклада, мненията, предложенията, анализа, който ще направят и делегатите от регионите”, обясни тя.

Конгресът започна с химна на България и този на Обединана Европа
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 5128 |29.11.2009 Иван Костов: Ще разследваме Доган докрай . 8| 4833 |27.11.2009 Ив. Костов: От документацията следва, че Доган е прал пари . 6| 4871 |26.11.2009 НАП ще нищи 2 седмици имотите на Доган . 10| 8655 |26.11.2009 Гонят Ахмед Доган от сараите в Бояна?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads