Реклама / Ads
0| 4078 |13.05.2019 НОВИНИ

Четвърти ден издирват заподозрения за убийството в Костенец

.
Мобилизирани са всички сили
Четвърти ден без следа от заподозрения за убийството на бившата си съпруга мъж от Костенец Стоян Зайков. 38-годишната Милена Шишкова от Костенец беше жестоко пребита и застреляна в петък. Въпреки усилията на полицаите, издирването не дава резултат.
 

Вчера органите на реда реагираха на най-малко 7 сигнала за места, където би могъл да се укрива Стоян Зайков. Кола на жандармерията охранява постоянно и улицата, на която живеят родителите му. 38-годишната Милена Шишкова от Костенец беше  жестоко пребита и застреляна в петък. Известно е, че той е криминално проявен и е създавал проблеми на Милена, за което са знаели и нейните близки.

 

Директорът на ОД на МВР - София старши комисар Николай Спасов обясни пред Нова телевизия, че през последните часове служителите на реда са работили по два сигнала за местоположението на Стоян Зайков. И двата - от Долна баня. 

 

„В 20 часа получихме сигнал в  Долна Баня, че млада дама е видяла мъж, отговарящ на въпросното описание в местност, близка до стадиона. Незабавно са изпратени екипите, които са налични в РУП – Костенец. Обходен е района. Също така колегите от СОБТ използваха и дрон. Районът беше отблетен, но за съжаление такова лице не беше открито”, обясни директорът на столичната полиция. Вторият сигнал бил подаден малко след полунощ.  Деца са сигнализирали, че мъж се насочва необитаема къща. Служители на полицията са обходили района, но и там не го намерили.

 

Старши комисар Спасов заяви, че към момента основната версия е, че убиецът се намира в района на Костенец.„Работим по основните версии. На първо място версията ни е, че той се намира около града, в община Костенец. В необитаема сграда”, коментира още той

 

По думите му има вероятно Заимов да сложи край на живота си, колкото и малка да е тя. Той е имал доста труден характер,  бил е асоциален, не е обичал обществените места.

Органите на реда са потърсили за съдействие и ловните дружинки и горското стопанство и всички хора, които се грижат за животните. Досега няма следа от него по местата, които полицаите са проверили.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4638 |12.05.2019 Трети ден издирват убиеца на Милена от Костенец . 1| 4261 |11.05.2019 Още издирват убиеца на Милена от Костенец . 0| 4230 |10.05.2019 Издирват заподозрян за убийството на жена в Костенец . 0| 4417 |09.05.2019 В Плевен издирват две момичета на 10 и 11 години

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads