Реклама / Ads
2| 4061 |05.11.2015 НОВИНИ

ЧЕЗ се включи в инициативата „Гордея се с труда на моите родители“ за втора поредна година

.
Деца на служители се запознаха с различните професии в енергийните дружества от Групата на ЧЕЗ в България.
 

Деца на служители ЧЕЗ на възраст от 7 до 12 години се запознаха с различните професии в енергийните дружества от Групата ЧЕЗ в България, за да разберат какви лични качества, знания и умения трябва да притежават, къде и как могат да ги придобиват и развиват. Компанията показа на децата реалната работна среда на техните родители, основните им задължения и приноса им за развитието на компанията.

 

В рамките на деня децата разгледаха подстанция, разпределителна уредба и авариен автомобил. Научиха още как да окажат първа помощ на човек, пострадал от токов удар, посетиха диспечерския център на дружеството и се запознаха на място с работата по възстановяване за аварии. Представени им бяха дейностите и постиженията в сферата обслужване на клиенти, нови технологии и маркетинг. Денят завърши с лечебна гимнастика, шоколадови изненади и подаръци.

 

„Сред приоритетите на корпоративната социална отговорност на ЧЕЗ е развитието на младите  хора в пълноценни личности. Компанията редовно провежда инициативи, които повишават интереса на децата към сектор Енергетика, спорт, култура и др. Надяваме се, че с част от проектите си успяваме да представим професията „енергетик“ атрактивна на децата ни и увеличаваме шанса да останат в България.“ каза Мария Дойчинова, ръководител „ПР и комуникации“ в ЧЕЗ България.


„Гордея се с труда на моите родители“ е инициатива на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, като целта е да стане ежегодна и да обхване бизнеса в цялата страна. Идеята е със специално разработени програми и игри да се покаже на децата и подрастващите с какво се занимават техните родители, защо трудът им е важен и да предизвика интерес към сферата, в която работят.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4370 |07.10.2015 Фандъкова: Продължаваме инициативата за безплатни очни прегледи за деца с организация „Шалом“ . 0| 5400 |12.07.2015 ЧЕЗ подпомага инициативата „Забавното лятно четене“ . 14| 4905 |02.06.2015 ПГ на БСП не подкрепя инициативата за майчиния език на Кадиев . 0| 4257 |18.05.2015 Включиха ремонтирания 5 блок на "Козлодуй"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads