Реклама / Ads
4| 7066 |17.05.2013 НОВИНИ

Чочо издъхнал от инфаркт?

.
Чочо Попйорданов
Най-вероятната причина за смъртта на Чочо Попйорданов е инфаркт, гласи версията на негови близки, според които фаталното падане на частното гробище в Бояна е именно заради сърдечно-съдовото заболяване. Заради пристъпа актьорът загубил равновесие, подхлъзнал се и паднал от 2-метровата височина на бетона, а вследствие на тежките си черепно-мозъчни наранявания любимецът на поколения българи издъхна н
 

Семейството на Чочо предпочита да изживее мъката си по загубата му и отказва коментар за причината за смъртта му, съобщава „Телеграф“. В началото на седмицата стана ясно, че близките на актьора няма да имат претенции към частния гробищен парк, където на 4 май той падна от незаконно издигнатата стена по време на посещение на гроба на майка си. 

Въпреки спекулациите около състоянието на Чочо Попйорданов в деня на фаталния инцидент повечето му колеги са категорични, че той не е бил под въздействието на алкохола. Но именно заради коварното си пристрастяване към концентратите Чочо за малко не се прости с актьорската си кариера в средата на миналата година. Той обаче успя да се вземе в ръце и да сложи край на вредния порок. В последните няколко месеца Чочо е бил чист и се е раздал на здравословен живот, а кариерата в театъра и киното му върви като по вода. 

Нещо повече – с приятелката си Даниела правят постъпления да осиновят дете. Запознати твърдят, че в деня, когато го погребаха – 8 май, двамата е трябвало да вземат своята малка дъщеричка. Според други източници Даниела вече е подписала всички документи и едногодишната Екатерина Петрова Попйорданова вече официално е тяхна дъщеря, а Чочо е татко, макар и посмъртно. 

В седмиците преди фаталния инцидент Чочо се готвеше отново да влезе в ролята на Македонски в „Хъшове“. 200-то юбилейно представление на култовата пиеса ще бъде изиграно на 24 май без Чочо, но трупата ще го посвети именно на него – на приятеля, актьора и човека, който завинаги ще остане в сърцата на хората, които го обичат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5499 |10.05.2013 Събарят стената, убила Чочо . 10| 6905 |09.05.2013 Има виновен за смъртта на Чочо . 5| 14087 |08.05.2013 Отиде си един хъш! Мястото на Чочо в театъра и киното остава празно (снимки) . 10| 9331 |06.05.2013 Хр. Мутафчиев: Не алкохол уби Чочо, а чувствителността

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads