Реклама / Ads
3| 6719 |17.09.2012 НОВИНИ

Чудо: Митьо Очите въди екодомати; Барона-шеф на язовир

.
Димитър Желязков развивал екоземеделие
Едни от най-големите мутри у нас се правят на кротки бизнесмени, опитват да изчистят престъпния си имидж, твърдейки пред разследващите, че се занимават със земеделие и животновъдство, установява “Телеграф”.
 

От МВР обаче са категорични, че всичко това е само за заблуда на противника. Прокопи ПрокопиевКултуриста от бандата за отвличания “Наглите”, който е рязал пръсти и уши на похитените, твърдял, че се препитава с външни изолации. Аверът му от бандата Йожи, с когото в момента търкат наровете в ареста, усетил сладкото прикритие и също се писал като съдружник в бизнеса. 
 

За разлика от тях пернишкият наркобос Феодор Феодоров–Федката твърди, че че не изкарва парите си с физически труд. За сметка на това легализирал печалбите си от мръсния бизнес с боклук. Федката спечилил обществена поръчка да събира сметта в миньорския град, регистрирал и фирми пътно строителство с дупнишките феодали братя Галеви и Таки.

Николай Маринов–Големия Маргин, който беше подсъдим за поръчителството на 3 убийства, пък се представял пред разследващите като “безработен” треньор по борба. 


В кротък земеделец се превърнал несебърският наркобос №1 Димитър ЖелязковОчите. Неговите близки твърдят, че след излизането му от затвора на 1 март тази година бандитът се втурнал право към полето да сади екологични домати. “Момчето е взело 12 дка земя. Сортът им е такъв, че от 1 дка вади 8 тона екодомати”, твърди чичо му Иван Петков. Освен това Желязков започнал да развъжда и “язовирна риба”. Цялата си дейност развивал в село Кошарица. Пръв помощник на къра била майка му. 

“Аз съм директор на язовир”, така се представя в съдебната зала друго знаково име от подземния свят Боян ПетракиевБарона, съден за източване на банкови карти. За последно името му се завъртя, след като стана ясно, че управлява нелегално казино в столицата. 

Пернишкият наркобос Стоян КръстевДрагановеца нашумя с прозвището си Краваря защото гледал добитък. Преди година стана ясно, че той наема за няколко дена роми да гледат кравите му без пари. След това ги гонел и наемал други жертви. 

Бисер Борисов–Лихваря от хората на Златко Баретата беше задържан миналата година в Перник. Според оперативни източници той отговарял за наркоразпространението в кв. “Изток”. Официално обаче лансирал версията, че изкарва прехраната си с отглеждане на свине. Оттам му лепнали и обидния прякор Свинаря. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8811 |29.07.2012 Ретро парад събра очите на местни и туристи в Поморие . 4| 7989 |18.05.2012 Очите, Хамстера и Брендо крадат бизнеса на Таки . 13| 8224 |14.05.2012 Вуйчо на Митьо Очите псува репортерка, иска да я трепе . 19| 6901 |11.05.2012 Цветанов: Хамстера и Очите не са си говорили за кино и театър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads