Реклама / Ads
55| 53501 |21.02.2020 ГЛАСЪТ

Чуй истината от противника: Идва буря!

.
Борисов обсаден от микрофони... Източник: БГНЕС
Не разбраха тези субекти - ибриците на Борисов, - че колкото повече се хвърлят на амбразурата да го бранят, толкова по-ясно става, че нещо много не е наред. Ако публикацията в испанския “El Periodico” бе претоплена манджа, платена с рубли, Борисов щеше да я подмине, а мисирките щяха да вдигнат малко шум и да продължат да кълват из купчината тор.
 

А те се вдигнаха на щурм – явен знак за паника. Освен това каталунската полиция потвърди за разследването, което продължава. Нашето МВР обаче не знаело за разследването. Което не променя фактите, а доказва безнадеждността на ведомството, управлявано вече от главния прокурор.

 

Крепостта пада. И не заради рубладжийски атаки, а защото е прогнила отвътре. Освен това половината й защитници са предатели по душа.

Ако Борисов се позамисли, ще осъзнае, че подобни компромати могат да излязат единствено от най-близкия му кръг. Там са всички тесли и брадви, които верните му „другари“ са приготвили за него.

 

Васил Божков може да изглежда „размазан“, но който го подцени, ще сбърка.

Мислеха, че ще приключат с Цветан Василев за нула време, но още им разваля съня от Белград.

Цветан Цветанов има да си връща…

За ареста на Миню Стайков се разказват едни неща, дето ако се верни…

Валентин Златев също не бил радостен от отношението към него в последно време.

Примитивно е всяко нещо, което не ти харесва, да бъде приписвано на хибридната война, дело на Русия. Ако Кремъл стои зад публикацията в Испания, излиза, че стои още зад Блумберг, Ройтерс, „Ню Йорк таймс“, „Шпигел“, „Дойче веле“, „Гардиън“, „Свободна Европа“, Файненшъл таймс“, „Льо Монд“, „Месаджеро“, „Кориере дела сера“ и др., които периодично описват приключенията на управляващите у нас, закотвили ни на последното място в ЕС по всичко положително и „извисили“ ни на първо по всичко лошо.

 

Защото ако говорим за „руска връзка“ то такава явно е открита в изпирането на пари от хора, насочили милиони към Барселона. Там е замесено и името на премиера…

 

Още по-дебела е тя зад онези 800 млн евро, за които Путин все напомня, щом стане дума за проваления Южен поток. Следите водят… Борисов знае към чии фирми.

 

„Руска връзка“ е и „чадъра“ над руската банка ВТБ в аферата по придобиване на Виваком чрез братя Велчеви, Спас Русев и Делян Пеевски.

 

Яка е „руската връзка“ и в приватизацията на „Булгартабак“.

 

Две години мълчание по историята с отравянето на бизнесмена Емелян Гебрев, сина му и служител в негова фирма също е „руска връзка“ (топлата дружба между главпрокурорът Юрий Чайка и Сотир Цацаров).

 

Поредното мрънкане, че Москва стои зад атаките срещу Борисов няма да впечатли американците, за които се прави. Ако все още властта в София има тяхната подкрепа, то е заради интереси на Вашингтон, а не защото янките не знаят за какво става дума.

Освен това, като говориш постоянно за хибридна война на Русия срещу България, редно е да дадеш поне едно доказателство. Иначе е несериозно.

 

А правителството на Борисов наистина е застрашено. От неадекватните действия на негови министри и цели институции, както и от хора от неговия кръг, с които е обвързан по един или друг начин. Включително и от медиите, които сега го славят. Ще се обърнат срещу него в мига, в който усетят, че ситуацията се променя. В една от тях вече са поръчали темата: „С какво ще запомним кабинета „Борисов-3““.

 

Противник, който посочва грешките, е много по-полезен, от приятел, който ги премълчава. Леонардо да Винчи.

 

Властта тук говори чрез Пик и Караянчева – патопсихология...

 

Винаги Леонардо, естествено.

 

Огнян Стефанов

 

П.П. Прокуратурата побърза да се измъкне, заявявайки, че не била получила сигнал от каталунските власти. Май е свикнала на сигнали от Пик... Ами да се самосезира по публикацията и изнесените факти, да извърши проверка и да изчисти името на премиера, ако всичко е лъжа. Или да започне досъдебно производство срещу Русия, ако се докажат думите на Борисов за кибервойна на Москва. А ако има нещо вярно - Гешев знае какво да прави. Нали е рицар на закона и справедливостта. Или това е само приказка за "Лека нощ, деца"?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 22645 |10.12.2019 Идва гладна акула, която е хвърлила око на политическия октопод . 50| 32025 |12.04.2019 В Габрово кръвта не е заради циганите, а заради циганията и мафията - идва буря . 12| 21462 |07.10.2017 Фрог нюз: Не бойкот на политиците, а истината за тях! . 10| 17030 |29.05.2017 Между истината и лъжата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads