Реклама / Ads
15| 5680 |23.01.2011 НОВИНИ

К. Дал: Прочитането на досието на Доган ме разтърси

.
Касим Дал
Доган отдавна се обгражда с кръгове, които нямат нищо общо с ДПС. Такава мръсотия няма! Доган е най-успешният проект на ДС! Нашите избиратели се чудят как лидерът ни е взел такава комисионна за Цанков камък, срамувам се пред тях, заради тези хора съм длъжен да кажа всичко. Това каза доскорошният втори в ДПС в ефира на Нова тв.
 
Касим Дал обясни, че никога не му е минавала дори мисълта, че след 20 години в ДПС сега ще е изключен. Ако бях говорил първо пред Централния съвет сигурно това нямаше да се случи, а от 13 месеца Централен съвет не е свикван, заключи гостът.

Доган отдавна се обгражда с кръгове, които нямат нищо общо с ДПС, сподели Дал. Доган постъпва недостойно, застреля се най-близкият му човек в централата, а той се изрази цинично по повод смъртта на „мъжката секретарка”. Не може да се говори така за човека, който работеше вместо лидера в централата, възкликна видимо развълнуван госта.

Имаше конференция на НДСВ в Габрово, трябваше да се напише текста на Доган, Емин отиде да го пише и после се самоуби – фактите говорят за самоубийство, припомни си близкото минало Дал.

Изчезването на ДПС е цял процес, каза бившият втори и продължи: Златният телец е символ на ДПС, а хората по места дават душата си за движението.

Гостът обясни, че късно е прочел досието на Доган, защото такъв е бил законът. Той е вярвал, че лидерът на ДПС не е навредил на никого, а прочитането на досието му го е разтърсило. Публикации в Гласове са го подтикнали да отиде и да чете. Такава мръсотия няма! Доган е най-успешният проект на ДС – емоционално, категорично обяви Дал.

В досието на Доган не прочетох нищо за себе си, но сегашният заместник председател е предаден от Доган при разпитите, продължи Дал и каза, че винаги се е чудил защо лидерът на ДПС не ходи на срещи с обикновени избиратели, защо ходи с 7-8 гавази, които го пазят.

Касим Дал обяви, че няма лидерски позиции и никога не е имал такива. Но аз има чест, морал и достойнство, за разлика от тези, които хвърлят думи напосоки, категоричен беше той.

Аз срещу лидера на ДПС ще работя, но не срещу ДПС, не ме е страх, категоричен беше Дал.

Сараите са паметник на глупостта!, възкликна гостът и продължи: Това стои заключено от много години, зная само, че Доган живее там.

Нашите избиратели се чудят как лидерът ни е взел такава комисионна за Цанков камък, срамувам се пред тях, заради тези хора съм длъжен да кажа всичко, твърдо заяви Дал.

Не може такъв човек да оглави една такава чиста партия като ДПС, продължи гостът и посочи, че имат много структури в много райони на страната, които Доган дори не е посетил.

Не ме е страх, че казвам тези неща! Живея заради доброто си име, имам достойнство!, възкликна Дал.

ДПС наистина е българска национална партия, развалихме старото статукво - противопоставянето, омразата е почвата за развитие на национализъм – вижте Атака, каза той и обяви, че ДПС има структури в чисто български райони, където няма турско население.

Дал смята, че политическият живот в страната не е застрашен. Борисов тръгна много добре в началото, но е лошо, че го подкрепя Атака, смята той и каза, че Сидеров подкрепя уволнения на най-обикновени хора, а не на политически фигури.

В партиите не трябва да има черни каси, защото приехме такъв закон, посочи гостът и допълни, че преди е ималотакива каси, но партийните лидери не са забогатели от касите, а от търговията с влияние.

Етническият мир не е застрашен в страната, категорично завърши участието си в предаването Касим Дал.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5405 |14.07.2010 Цветанов: Досието на Ал. Петров не е прочистено . 35| 7024 |16.03.2010 Ив. Костов: Отворете досието "Петрол срещу храни" . 25| 5580 |30.11.2008 Татяна Дончева поиска досието на Божидар Димитров . 4| 9807 |20.09.2007 50 см дебело било досието на Сакскобургготски в НРС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads