Реклама / Ads
13| 5408 |19.02.2017 НОВИНИ

Данаилов: Ужасно е да влезем в спирала от избори

.
Стефан Данаилов
Веселин Марешки може да задвижи двигателя на ГЕРБ, за нашия – благодаря. Ще е ужасно ако влезем в спирала на непрекъснати избори. Такъв коментар даде Стефан Данаилов по повод наближаващите предсрочни избори .
 
Той посочи пред БНТ, че всички, които обещават сега трябва да се замислят за националния ни интерес и да се вземе решение за управление, а не гол компромис. Той коментира, че не харесва тона в момента, но за съжаление това ще бъде цялата кампания.

В деня, в който почитаме гибелта на Васил Левски Данаилов коментира, че портретът на Апостола е разположен в много кабинети. „Не съм сигурен, че тези които стоят пред него, когато влязат, си казват нещо за чиста и свята Република, сядат и почват да работят. Това е отговорно портретът да е там, а ти да не го усещаш. Знам, че много българи живеят с мисълта за Левски, но има и доста българи, при които ако няма специална дата не се сещат за Левски”, посочи той.

По повод предизборните обещания той посочи, че е имало моменти, когато е обещавал сериозни неща, които после не са случили. „Например в една кампания бях издигнат в Плевен и Пловдив. В Плевен беше много хубава кампания по села и градчета. Но говорих това, което ме убеждаваха документите на моята партия – че ще строим АЕЦ. Това е чувствителна тема за ония регион. Че ще въвеждаме подоходен данък – бедните искат да взимат пари от по-богатите, и за военното училище. За съжаление в този период заболяването ми започна, но виждам, че всичко, което говорихме почна да изчезва и се оказа, че нещо, което пропагандирах не се случи. Но сега първото нещо което попитах беше, че обещаваме много неща, в сферата на икономиката, образованието, но имаме ли пари да го направим това. Всичко е изчислено на база БВП, който се очаква да има България в тази година”, сподели Данаилов.

Той е категоричен, че ако не изпълнят обещанията си, той първи ще излезе да иска обяснение. „Ако не го направим аз ще бъда първият. От това, което виждам се знае откъде ще се вземат тези средства”, уточни той и допълни, че за него най-важно е да се увеличат парите за култура.

„Не вярвам политиката да ме е разболяла, никога не съм се вживявал. Но съм преживял много страстни моменти, много енергия съм хвърлил, работих, пътувах. Може би други стресови ситуации от лично естество, не партийни дела”, посочи още актьорът и депутат от БСП.

Данаилов ще води листата на левицата във Варна. Той посочи, че възраждането на града му е по-мило. „Там има проблем между областта и градското ръководство. И нещата се оправиха с това, че председателя на градската партийна организация Борислав Гуцанов оттегли кандидатурата си в листата. Прави му чест, обясни той.

Хората искат нови лица, категоричен е Данаилов и посочи, че е хубаво децата ни да прегърнат лявата идея.

По повод новият клип на БСП той коментира, че ще има самолет. Оказва се обаче, че има отлив на желаещи да се снимат в масовката в предизборните видеа. Според него това се дължи на страх.

На въпрос какво е общото между театъра и политиката Данаилов коментира, че и в двете има викане, пляскане, освиркване и задкулисие.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4203 |09.12.2016 Данаилов: Плевнелиев не иска или не може да състави служебен кабинет . 10| 4919 |26.11.2016 Стефан Данаилов: В живота най-съм обичал да побеждавам . 2| 3942 |13.11.2016 Стефан Данаилов: Ще искаме оставката на Борисов . 3| 4658 |11.11.2016 Стефан Данаилов: Ген. Радев не е руска кандидатура

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads