Реклама / Ads
2| 6105 |24.11.2013 НОВИНИ

Даниела на Чочо: Чакам го да се върне от турне

.
"Не мога да говоря за Чочо в минало време. Той е всеки ден с мен, макар че не мога да го докосна. Чувствам се, сякаш той е заминал на турне. И до ден-днешен, когато звънне телефонът, си мисля, че е той", сподели съпругата на Чочо Попйрданов - Даниела, в ефира на Би Ти Ви.
 

Малката Катерина, осиновената им дъщеря, познавала Чочо. Въпреки че дойде в дома на семейството след смъртта на актьора. Като го видела на снимка или на телевизионния екран, винаги казвала "тати".

Даниела всеки ден благодари на Бог, че е "имала честта да бъде до Чочо". "Всяка вечер заспивам с негова снимка", призна Даниела.

Даниела призна още, че не е свикнала с мисълта че няма да го вижда. "Много ми е трудно да приема, че той физически няма да е до мен. Когато ми звънне телефонът, все си мисля, че е той. Не мога да си представя, че няма да живея там, където бяхме заедно. Пускам си негови записи често, говоря му, сподели още приятелката му. - Чочо ми остави любовта и обичта си. Това е човек, който толкова много обича. Съжалявам, но не мога да говоря за него в минало време. Благодарна съм на съдбата, че ми даде възможност да съм част от неговия живот. Даже ще кажа, че е чест, че съм част от неговия живот. Той ме научи на много неща. Той ме научи, че човек трябва да е честен с всички. Това е едно от нещата, които много уважавам и обичам в неговия характер. Аз му помогнах с обичта си и му давах сили. На моменти беше саморазрушителен и той това го е казвал.
Истинската любов трябва да боли. Така човек повече я уважава. Боли ме, че сега физически не мога да го прегърна и целуна. Никога не ме е наранявал и никога не ме е лъгал."

Даниела сподели как са спрели да осиновят малката Катерина. "Получихме я ден след погребението на Чочи. Той я желаеше много, защото обичаше децата. Катерина я избрахме веднага. Директорката ни я донесе в кабинета си. Той я видя и се влюби в нея. Извини се, че не може да стане, но я обикна веднага. Тя изцяло прилича на него. Сега е страшно усмихнато дете. Баща му ми помага много. Моето семейство също много ми помага. Катерина ще знае, че е осиновена", сподели още най-близката жена до Чочо в последните години.

Тя призна, че проблемът му с алкохола е бил преди години, но с темата много се преувеличавало. "Той много съжаляваше за това, че му бяха лепнели етикет. Обичаме в България да сложим етикет на някого и това е. Каквото и да правеше в киното и театъра, етикетът оставаше, призна още Даниела. - Той винаги е бил момче и си остана момче. Благодаря на хората, които в този тежък момент, ми показаха, че много го обичат."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 10024 |03.10.2013 Предизвестено: Даниела Попова е новият шеф на Апелативната спецпрокуратура . 34| 5234 |01.10.2013 Цецка Цачева: "Атака" се завърна, чакаме ги за кворум . 33| 6854 |22.08.2013 Даниела Бобева: Редуцираме разходите . 108| 6464 |29.07.2013 Орешарски контраофертира протестиращите: Чакам ви в Министерски съвет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads