Реклама / Ads
12| 4766 |28.03.2019 НОВИНИ

Дариткова: Готова съм да се срещна и с Нинова като жени, не като мъже

.
Даниела Дариткова
Заелата поста на Цветан Цветанов в НС каза, че и до сега е влизала в парламентарните стаи на колегите от другите формации, защото е търсила подкрепа по отношение на законодателството в сферата на здравеопазването. Ако се налага бих се срещнала и с г-жа Нинова, да се разберем не като мъже, разбира се. Каня БСП да се върнат в Народното събрание.
 

Това каза Даниела Давидкова в предаването "Лице в лице" по бТВ.

 

Номинацията ми дойде от Борисов и партията.  Имаше много номинации, снощи бях информирана от Борисов и Цветанов, че ще бъда предложена, каза Давидкова.  По думите й кворумът в парламента е ангажимент на управляващите. Тя благодари на ДПС, че днес са се регистрирали и е имало нужното за нормалното функциониране на НС.

 

На въпроса дали кворума е форма на рекет Давидкова отговори, че всички закони ще минават през обсъждания.

 

„Поканих днес няколко пъти БСП да се върнат в народното събрание, защото те също носят отговорност. Те напълно се откъснаха от народното събрание и темите, които вълнуват хората. Съдя от пресконференциите им напоследък. За мен е важно, че те представляват сериозен процент от българските граждани и трябва да отговарят за тях“, обясни Давидкова отношението си към опозицията.

 

Не приемам пожеланието на Валери Симеонов като заяждане, а като добронамерено пожелание, каза още тя.

 

Оценката на Давидкова за историята с евтините апартаменти е, че тази атака е нямало как да остане без последствия. В ГЕРБ винаги сме носили отговорност, дори и без да има доказана вина. Вярвам, че по този начин сме прекратили всички инсинуации по темата и ще вървим напред, защото са важни европейските избори. Ако за другите важи презумпцията за невинност , не трябва за нас да е за виновност. Смятам, че не трябва да се прави компромис с политическите цели на ГЕРБ, не бих направила компромис и със съвестта си, каза новия шеф на ПГ на ГЕРБ.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3968 |21.03.2019 Калоян Паргов се срещна с протестиращите майки от ”Триадица” . 3| 3979 |20.03.2019 Калоян Паргов посрещна посланика на Русия в централата на БСП - София . 2| 3772 |12.03.2019 Борисов се срещна с началника на Генщаба на Азербайджан . 3| 4778 |07.03.2019 Лавров: Русия е готова да разполага ракети

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads