Реклама / Ads
15| 4813 |19.12.2013 НОВИНИ

Държат със заплахи партийци да не бягат при Бареков

.
Заплашват активисти на Реформаторския блок да не бягат при Бареков. Напоследък цели структури от партията на Меглена Кунева преминават към ГД „България без цензура“. Затова започнала масирана атака с рекет върху членовете, която да ги държи насила в блока.
 

 Пресата се правела през кметовете на ГЕРБ, които заплашвали кандидат-отцепниците, че ще останат без работа. Последният пример е от Пловдив, където млада партийка била притисната от кметската управа, че ще загуби работното си място в една от общинските структури. Тя е част от мощната група от 80 души, които заедно с ръководството на „България на гражданите“ от район „Централен“ преминаха към Бареков. Със същите прийоми стягала партийната дисциплина срещу отлюспване и БСП, но чрез държавните структури. Това обявиха в града лидерът на движението Николай Бареков и адвокат Дяко Дяков.

Натискът, който продължава да оказва ГЕРБ върху хората от център-дясното, които искат да дойдат при нас, е огромен. БСП ги мачка по линия на държавната администрация, а ГЕРБ ги мачка по линия на общинската, обясни Бареков. Според него Бойко Борисов се е договорил с двете лобита на Даниел Вълчев и на Меглена Кунева в „България на гражданите. "Борисов поддържа и топла връзка с Кунева, двамата работят по проекта как Реформаторския блок да стане патерица на ГЕРБ", каза новият политик. Според него  споразумението, което трябва утре да подпишат партиите в Блока е безсмислено, защото е между шест души, които се пишат за лидери без да имат вече реално структури. „Това ще е споразумение между една върхушка, за да се нагоди като патерица на ГЕРБ и затова изгубиха своите хора, Те затварят офиси, ние ги отваряме“, коментира Бареков. Дори напусналите Кунева трябвало да  изпращат молбите си с  писма с обратна разписка до  Кунева, тъй като в Пловдив партията й вече нямала офис, възмути се адв. Дяков. Той каза, че член на НС на СДС и зам.-председател на СДС Пловдив ще се присъедини утре към „България без цензура“, но не обяви името му. Бареков пък обяви, че едно от знаковите имена на ГЕРБ, който е председател на Общински съвет в страната също идва при него, но е избрал да го съобщи чрез свое интервю в столичен вестник.

Преди пресконференцията в Пловдив, Бареков бе на водосвет срещу катастрофите на пътя, който се прави по традиция на отсечката Пловдив-Смолян при разклона за с. Забърдо.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5060 |11.12.2013 Бащата на убиеца от "Соло": Получавали сме заплахи . 17| 4968 |06.12.2013 Депутати минаха от азиатски притчи към заплахи за съд . 21| 4944 |20.11.2013 Плевнелиев: Дебнат ни четири заплахи за сигурността . 2| 4933 |05.11.2013 Държат деца от дом гладни, защото не слушали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads