Реклама / Ads
8| 4532 |18.10.2011 НОВИНИ

Делят София за финала

.
Червените на "Батенберг" с Калуди Калудов, а властта води А. Лопес в НДК.
 

ГЕРБ и БСП ще разцепят София на две в четвъртък, когато и двете партии ще направят концертите си за закриване на предизборната кампания,пише Стандарт. Предпоследният сблъсък между основните опоненти ще очертава между световноизвестен политик и световноизвестен тенор. Финалната надпревара ГЕРБ-БСП ще е пред урните в неделя.

За концерта ГЕРБ чака генералния секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес. Той познава кандидатите и се е убедил в добрите резултати от работата им, обясниха от щаба на управляващите. Лопес неведнъж е казвал, че ГЕРБ е върнала положителния образ на България пред Европа. Както и че премиерът Бойко Борисов поставя държавата над партията. Концертът на ГЕРБ ще е на 20 октомври в зала 1 на НДК. Избирателите ще видят на живо лидерите на властта, както и кандидатпрезидентската двойка Росен Плевнелиев - Маргарита Попова. Зала 1 ще бъде забавлявана от актьорите от "Комиците" и "Пълна лудница" и от певеца Веселин Маринов.

Купон на площада същия ден ще заформи и БСП. Последователите на червените ще бъдат зарадвани с изпълнения на уникалния тенор Калуди Калудов. Той от години живее и работи в Полша и е покорил световни сцени като Ковънт Гардън, Ла Скала и Метрополитън. Очаква се черешката в програмата му да е песента "О, соле мио", любима на милиони ценители на класиката по света. Мегаспектакълът ще продължи 60 мин на площад "Батенберг". Началото е от 18 ч, потвърдиха от "Позитано" 20. На сцената заедно с оперния глас ще се качат лидерът на БСП Сергей Станишев, кандидатпрезидентският тандем Ивайло Калфин - Стефан Данаилов, както и кандидатът за кмет на София Георги Кадиев.
В централата на ДПС още в понеделник бяха готови с изнесения предизборен щаб в НДК. Брандираният автобус на Ахмед Доган до последно ще агитира по регионите, но финален концерт няма да има, както нямаше музикално откриване на кампанията. (Стандарт)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 5788 |16.10.2011 София побеля, идват кучи студове . 15| 5280 |15.10.2011 “Топлофикация” готова да пусне парното на софиянци . 6| 5567 |14.10.2011 Сирийци окупираха посолството си в София . 73| 7386 |14.10.2011 Взривиха колата на Сашо Диков пак насред европосещение в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads