Реклама / Ads
11| 5165 |25.10.2020 НОВИНИ

Ден 109! Протестиращите ще събират тикви за "Хелоуин", за да "сготвят" Бойко

.
109-ти ден от протестите
Ден 109! Протестиращите продължават да викат „Оставка“ под прозорците на властта. Както обичайно хората започнаха да се събират на фонтана пред президентството около 20 часа.
 

Николай Хаджигенов обяви, че на Хелоуин протестиращите ще събират тикви. Той призова всеки да си носи

.

Арман Бабикян каза: Преди малко се върнахме от Дупница, преди това бяхме в Перник. Тръгнахме да обикаляме град по град, колкото ни стигат силите и възможностите. Започваме да се организираме, защото срещу нас имаме организирана престъпна група. И след като нямаме техните институции, медии, решихме, че и ние е време да се организираме от хората, на които им пука и им стиска. Идеята е да бъдем координирани. Благодаря на хората от Перник и Дупница за днешната ни среща. Намерихме начин как да работим с тях. Тези срещи бяха полезни за мен. Проблемът на всеки един от тези хора, е проблем на всеки един от нас.  Не може в 21 век да се мисли ,че е голям успех да има вода. Ние не сме в централна Африка. Правителството на този човек се хвали с доставка на вода и асфалт, като услуга на населението. Да, в тези градове страхът е по-голям. Тоягата е много близо до главата. Горд съм се тези хора, които дойдоха днес. Пожарът тръгна от този площад, но стигна до всеки град. Чух критика: „Малко закъснявате. Трябва да сте готови за следващата стъпка“. Да, ние не сме готови за следващата стъпка. Затова правим усилия, за да може да понижим размера на купения вот. Всеки един глас има значение. Ние вървим уверено и ще извървим пътя докрай.

 

Проф. Велислав Минеков: Един европейски глас казал, че все пак има няколко свободни медии в България. Един глас, каза, че понеже държавата била в криза, те трябвало да управляват до последно. По-точно те трябва да крадат до последно. Те от всичко крадат. Ние трябва да лекуваме епидемията корупция. Трябва да има честни избори. Здравеопазването  е в състояние нула. Болниците са в окаяно състояние. Искам този европейски град да го разходя из болниците, за да види сградите, които са забравени от половин век. Отчайващо е! Това е тяхното здравеопазване. Преди малко един от присъстващите ми каза ,че неговите началници са го предупредили да не идва на протеста, защото щели да му пратят нападжиите. Започваме инициативата за честни избори. Надявам се други партии да се включат в това дело. Не трябва да се допуснат фалшификации.

 

След химна на България, хората се отправиха към "Орлов мост". Адвокат Хаджигенов напомни: „Събота идва, ще сготвим Бойко“.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6463 |24.10.2020 Ден 108! Протестиращите: Властта си купува коли с наши пари, а ние събираме капачки за кувьози . 39| 7927 |20.10.2020 Ден 104! Протестиращите готвят изненада за Борисов на летище „София“ . 24| 8929 |17.10.2020 Ден 101 на протеста: Евродепутатът Клеър Дейли подкрепи протестиращите. Исканията остават непроменени - оставка на Борисов и Гешев /видео/ . 21| 6507 |10.10.2020 Ден 94: Протестиращите остават непреклонни /снимки и видео на живо/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads