Реклама / Ads
4| 4264 |20.10.2018 НОВИНИ

Депутат от „Атака“: Срам ме е от Валери Симеонов

.
Миглена Александрова Източник: БГНЕС
След като вчера майките на деца с увреждания поискаха оставката на вицепремиера Валери Симеонов, днес същия апел към него отправиха и от редиците на „Обединени патриоти”.
 

„Смятам, че вицепремиер трябва да може да подбира думите си добре и да не се налага да обяснява какво е имал предвид и какво не. Народни представители са подавали оставка за много по-маловажни реплики от тази”, заяви в предаването „Тази събота” депутатът от „Атака” Миглена Александрова.

 

Ако обаче Симеонов освободи мястото си на вицепремиер и се върне като депутат, това означава, че Александрова ще трябва да освободи своето място в парламента: „Аз ще напусна Народното събрание, ако господин Симеонов подаде оставка и се върне и въпреки всичко аз настоявам за това нещо, защото говоря в лично качество на майка и жена. Не мога да повярвам, че вицепремиер от „Обединени патриоти” може да си позволи да говори така за майки и деца и то най-онеправданите в българското общество”.

 

„Срам ме е от Валери Симеонов, аз също мога да се извиня за това, което е казал”, обърна се Александрова към майките. По думите ѝ обаче се разбра, че искането на оставката на Симеонов е нейна лична позиция и не ангажира с него съпартийците си от „Атака”.

 

Според нея с изказването си вицепремиерът руши споразумението между Патриотите и подадената някога от Волен Сидеров ръка, което е помогнало обединението да стане факт.

 

„Този договор е в сила – ние имаме коалиционно споразумение, ние трябва да вървим по точките, които сме подписали. В това споразумение нямаше затваряне на заведения и обикаляне с шумомери”, посочи Александрова.

 

„Имаме сериозни цели по отношение на евроизборите. Мисля, че всичко ще бъде наред. Но аз лично смятам, че джентълменското отношение към Валери Симеонов е време да спре и той да понесе отговорност за всичко, което прави от началото на мандата като си подаде оставката”, добави тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3649 |20.10.2018 ВМРО-ДПМНЕ изключи депутатите си, гласували за ново име на Македония . 0| 3819 |18.10.2018 Евродепутати подкрепиха ”Визия за България” на конференция в ЕП . 0| 4383 |18.10.2018 Депутат от НФСБ: Заливат те с помия, а после ти предлагат да отидете заедно на евроизбори . 1| 4799 |16.10.2018 Лазар Младенов иска отнемане на бг-паспорти на македонски депутати заради името на Македония

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads