Реклама / Ads
25| 6864 |02.07.2020 НОВИНИ

Депутатът Ал. Симов пред ”7/8 ТВ”: След такива снимки и скандали всяка власт би паднала, но придворните медии я защитават

.
Няма друга държава, в която има нормални демократични институции, и такива скандали да не се отразят на властта. След подобни снимки и скандали всяка власт би паднала. Това заяви пред ”7/8 ТВ” депутатът от БСП Александър Симов.
 

След като тази власт не пада обаче, трябва да направим единствения възможен извод. За съжаление гражданите не са фактор, който определя властта в България. България се управлява от задкулисни форми. Такъв скандал и медиите не реагират. Дори напротив - виждаме как придворните медии яростно защитават управлението всеки миг, всеки ден, всеки час. Снимките ги изкараха фалшиви, Записите се оказаха "дийп фейк", според премиера. Въпреки че той все пак някъде трябва да ги е произнесъл. Любимият ми сюжет е този - прилича ми на онези романите с продължение. Според мен самият факт, че прокуратурата пуска чатовете на ден по лъжичка, означава само едно - те нямат абсолютно никакви доказателства, с които реално да обвинят съветника на президента Пламен Узунов. Ако имаш доказателства ще си играеш ли по подобен начин да гъделичкаш общественото мнение - чатче тук, два СМС-а там. Когато превърнеш прокуратурата в продуцент на риалити шоу това за мен е смешно. Това тотално деградира идеята за прокуратура. От първия си миг Иван Гешев действа като холивудски продуцент , а не като главен прокурор. Защото още от първия миг като пое имаше атака срещу президента със запис", коментира той.


"Не виждам нищо лошо в този СМС чат, защото когато става дума за такива екзотични държави, е нормално да се допиташ до бизнеса. Прокуратурата се използва като бухалка срещу президента. Българският народ е показал, че може да свали ГЕРБ когато ножът е опрял до кокала. Визирам зимата на 2013 г. Бъркането в джоба винаги е начин да събудиш българския народ.


От началото на Ковид на българина му бъркат в джоба, но той още не го е осъзнал, като това ще стане наесен. Сигурен съм. Все още може да работи и медийната упойка, че мерките са успешни, ще помогнат и т.н. Фактът е факт. Към момента са подадени много молби за тези прословути безлихвени кредити, но не е отпуснат нито един. Мярката 60:40 е буквално гръмнала, кредити за дребния бизнес няма. Септември-октомври това ще се усети сериозно и ще видим дали няма нова енергия за промяна в България. Елена Йончева разкри сериозни скандали и заведоха редица дела срещу нея. Искаха да я занулят като човек. Както и сега се вижда, че всичките нейни разкрития очевидно сериозно са смущавали хормоналните процеси в душата на Бойко Борисов, защото такива телефонни разговори издават ужасяваща атмосфера на управление у нас. Не може по подобен начин да говориш по телефона срещу политическите си опоненти. Не може така. За обиколките с джипа - в началото ми беше смешно, после ми стана тъжно, а сега дори не мога да го гледам. Това показва и състоянието на медиите у нас. Самият факт, че медиите събрани около премиера и му задават само удобни въпроси ми е най-голямата болка. Никой не се осмелява да зададе по-различни въпроси", завърши Симов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 30127 |02.07.2020 Береану пред Фрог: Кьовеши не е казала на Гешев, че с “въдица слонове не се ловят” . 7| 7786 |02.07.2020 Румяна Ченалова: Гешев, мисли преди да говориш и действаш . 3| 5147 |02.07.2020 Петър Витанов пред БНТ: България няма план как ще изразходва парите от Европа . 0| 4337 |01.07.2020 ЧЕЗ разпределение подобрява електроенергийната сигурност на София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads