Реклама / Ads
18| 5214 |26.03.2014 НОВИНИ

Депутати пак накисват Б. Миланов за срещи с Бойко

.
Бисер Миланов
Бисер Миланов-Петното уличил ГЕРБ в плащане на протестиращи пред парламентарната комисия, която го изслуша вчера пред закрити врата -около това заключение се обединиха по БТВ депутатите Калина Балабанова от „Атака”, Ахмед Башев от ДПС и Атанас Пъдев от БСП. Те не видяха проблем в това, че човек с белезници се явява на изслушване пред народните представители.
 

„Щом може да бъде в дома на лидера на най-голямата партия, защо да не е в парламента”, попита Башев. Депутатите заявиха, че било сигурно, че имало среща между Миланов и Бойко Борисов. После обаче поясниха, че за нея потвърдил единствено Йордан Бонев, който е в управата на движение „Свобода”, чийто председател е Петното. Гардовете на НСО казват, че не помнят такава среща.

Миланов е разказал пред депутатите, че не само ГЕРБ, но и други партии извън управлението плащали на протестиращи. Членовете на комисията отказаха да назоват имената, изнесени от Петното, защото не знаят дали е редно. Изнасянето на информация за ГЕРБ било в реда на нещата, защото според Балабанова въпросните данни се потвърдили от няколко изслушвания.
 

Националистката не пропусна да вметне, че Миланов е споделил за кампания, целяща да очерни политически лидери, сред които, разбира се, бил и Волен Сидеров.

Макар по думите на Балабанова, Миланов да се обърквал и да опитвал да „замазва”, депутатите не се усъмниха в думите му. По телефона се включи Снежана Дукова от ГЕРБ, която обясни, че от партията напуснали комисията, защото била бутафорна и темата й – Христо Бисеров, била подменена.
 

Представители на ГЕРБ бяха поканени в студиото на bTV, но не пожелаха да присъстват. „Превърнаха парламента в следствената скамейка”, възмути се Дукова. Депутатите в студиото гарантираха, че въпросът дали Христо Бисеров е бил предупреден за разследването срещу себе си също ще бъде подробно изяснен от комисията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6283 |25.03.2014 3-ти обвинителен акт срещу Бисер Миланов . 64| 5224 |25.03.2014 Бисер Миланов-Петното потвърди, че се е срещал с Бойко Борисов . 2| 5126 |22.03.2014 Депутатите ще почиват три пъти до евровота . 3| 4974 |20.03.2014 Депутати кръшкат от работа, но искат надница

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads