Реклама / Ads
34| 5237 |18.02.2013 НОВИНИ

Депутати се замеряха вербално с "камъни и дървье" и тра-ла-ла

.
Българите трябва да разберат кои са основните тартори на енергийната мафия и тогава ще стане страшно, каза Я. Янев. За Манолова това било опит за кадрови лифтинг на правителството.
 

Човек може и да не издържи на напрежението и да си е подал оставката, заяви по БТВ Диан Червенкондев за оставката на министъра на финансите Симеон Дянков.

Това е опит да се спаси правителството, този опит за кадрови лифтинг на правителството няма да успее, контрира червената депутатка Мая Манолова, според която нямало как един министър да изиграе ролята на качествен отдушник на народното недоволство, нито пък останалите кадрови промени в лицето на Лиляна Павлова и Томислав Дончев имали достатъчно време за да променят нещо.
 

Премиерът реагира смело адекватно и бързо, защото Симеон Дянков не успя да отговори на ритъма на обществото и най-вероятно премиерът го е посъветвал да си подаде оставката, заяви на свой ред лидерът на РЗС Яне Янев. Ако той бил на мястото на премиера, а някой задържа плащанията към 80 000 земеделски производители, щял да направи същото.
 

За три години не се направиха необходимите реформи, ГЕРБ толерираше монополите, не смени съставите на КЗК, КРС и ДКЕВР, каза Мартин Димитров от Синята коалиция. Беше необходимо евтиният ток от Козлодуй да влезе в сметките, а да бъдат изкарани скъпите централи. Предлагаме експертно и служебно правителство, исканията за предсрочни избори са несериозни, заяви Димитров.

Манолова не се съгласи, каза, че към институциите вече нямало никакво доверие. С промените в МС и смяната на Дянков с Лиляна Павлова нищо няма да се промени, съобщи тя.

Вие пак говорите тра-ла-ла, камъни и дръвье, опъна се Янев. Необходимо е българите да разберат кои са основните тартори на енергийната мафия и тогава ще стане страшно, тогава Мая Манолова трябва да отиде в някакви бункери, предупреди той и каза, че ще има нова среща с главния прокурор.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 81| 5688 |18.02.2013 Депутатите на ГЕРБ: Безотговорно е да се иска оставка на правителството . 55| 6192 |03.02.2013 Яне Янев предлага драстично намаляване на депутатите . 5| 5332 |30.01.2013 Депутатите осъдиха покушението над Доган . 17| 5023 |23.01.2013 Пред финала: Депутати се обвиняват взаимно за "Белене"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads