Реклама / Ads
34| 5604 |24.02.2013 НОВИНИ

Деструктивизъм цари по улиците

.
Георги Цветанов, основен свидетел по делото "Октопод"
Според банкера и основен свидетел срещу Алексей Петров, Георги Цветанов това е пълен деструктивизъм, който цари на улицата и се търси умишлено.
 

Ще може ли президентът да се справи с кризата в държавата, попита Люба Кулезич в студиото на TV7, непосредствено след като беше показан в директно включване президентът Росен Плевнелиев, който се опита да говори пред протестиращите, събрали се пред Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, но беше освиркан.

В момента са излезнали на протест около 10 хил. души, които говорят за себе си от името на народа, на България. Аз не искам смяна на правителството! Защо тези хора говорят от мое име, и от името на милионите, които не са на улицата, се възмути Георги Цветанов. Той иска да чуе и тезата на протестиращите срещу организираната престъпност.

В началото виждахме едни женици с треперещи ръце и сметки за ток, незнаещи дали ще успеят да ги платят. В следващия момент излезнаха хора с бръснати глави, които се представят за мен, и така и не мога да разбера толкова време, какво искат те, каза Цветанов.

Виждам един неосъзнат протест, неясни искания. Основата на протеста беше бедността, но той беше подменен. Неизпълними са исканията за национализация на ЕРП-тата, коментира Георги Цветанов.

Вече 3 седмици откакто започнаха протестите се пропуска нещо много важно – неработещата правораздавателна система вече 23 години, коментира журналистът Огнян Стефанов. Манипулирана статистика е информацията, която ни се дава за справяне с мафията. 23 години правораздавателната система си прави оглушки. Сега се говори за енергоразпределителните дружество. Нима прокуратурата не можеше да влезне още по времето на Лидия Шулева, когато тя прададе на подаръчни цени ЕРП-тата.

Толкова години вече се говори за енергийна мафия, но защо никой не извади тези хора на светло, които участват в нея, попита Стефанов. Защо протестиращите са пред празния парламент, а не отидат пред Съдебната палата, а искат промяна на политическата система.

Откакто започнаха ударите срещу тежката организирана престъпност в дела като „Наглите”, „Килърите”, „Октопод”, започнаха и тежките обструкции срещу правителството, заяви Георги Цветанов, като се разграничи да прави пиар на несъществуващото правителство в момента.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5635 |30.10.2012 Швейцария ни учи за тунелите . 65| 17477 |08.10.2012 „Фронтиер” от Швейцария следи разкрития за мафията в енергетиката . 9| 7162 |26.08.2012 Тежка катастрофа на "Цариградско шосе" . 32| 6293 |18.06.2012 М. Едрева: До 2020 г нито едно бездомно куче по улиците!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads