Реклама / Ads
0| 10735 |24.04.2016 НОВИНИ

Дикме: ДАНС да се заеме с фирмите и кредитите на Пеевски

.
Мехмед Дикме
„Пеевски не е чакал на вратата на Местан, но със сигурност е чакал дълго на тази на Доган. Защо, как и по какъв начин са обезпечени кредитите за стотици милиони левове за фирми, свързани с Пеевски е интересен въпрос. Службите трябва да проверят дали невръщането на тези кредити няма да доведе до повторение на случая с фалита на КТБ“.Това каза Мехмед Дикме, бивш член на Движението и министър на земеделието пред „Нова телевизия“.
 
Много истини ще излязат на бял свят, като се разбере, кой е собственикът на Булгартабак, добави той.

С толкова много хора на Конференцията на ДПС се цели да бъде демонстрира една голяма показност, коментира той днешшния форум.Думите му са едва час преди началото на 9-ата Конференция на ДПС, на която трябва да бъде избран нов лидер.

„Не знам дали делегатите осъзнават, че от тази Конференция зависи бъдещето на ДПС. Пожелавам им успех, а също и да не се притесняват публично да изразяват своето мнение“, каза Дикме.

Според него, ако е вярно това, което пишат медиите през последните дни, то ДПС ще се превърне в единствената партия, която е на принципа на мафиотските организации от 40-те години. Един човек стои зад всички и си поставя друг, който да стои на светло.

„Ако трябва да правим сравнение, предишният лидер Лютви Местан имаше в пъти повече качества от тримата временни съпредседатели“, убеден е Мехмед Дикме.

Според него е много е важно какви послания ще даде конференцията към другите партии, за да може ДПС да се превърне в желан партньор в управлението. „Зависи и кои лидери на други политически формации ще присъстват на днешното мероприятие“, допълни той.

По думите му структурите на ДПС са зависими от централата. Ако Централата каже магарето Хасан ще бъде лидер, той ще е. Мехмед Дикме припомни как преди няколко години на евроизборите всички структури номинираха Делян Пеевски за евродепутат, а сега номинират Ахмед Доган за лидер
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4306 |22.04.2016 Московски уволни шефа на Гражданска въздухоплавателна администрация . 0| 4884 |21.04.2016 Дикме: ДАНС да види дали Пеевски не прехвърля фирмите си на Пеевски . 0| 4844 |17.04.2016 МВР отписва колите без „Гражданска отговорност” от утре . 0| 4641 |17.04.2016 Над половината българи одобряват гражданските арести

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads