Реклама / Ads
7| 4794 |07.07.2009 НОВИНИ

Б. Димитров: Готов съм за министър на културата

.
Напоследък този въпрос не бил разискван, но по-рано имало разговори по темата.
 

Магистрала "Тракия" ние ще я построим, ще я свършим много бързо, но ще я кръстим магистрала "ГЕРБ", защото всичките кметове в населените места от двете страни са от ГЕРБ, обяви по БТВ новоизбраният мажоритарен депутат Божидар Димитров. Той обясни, че Бойко Борисов работи с екип, защото не е Ахмед Доган, който разпределя финансовите порции и назначава мъжките секретарки. "Министър-председателят е диригент на един оркестър", дословно обясни технологията на властта Димитров.

Ако за нещо съм подготвен, то е за министър на културата, но както реши Бойко, защото при формирането на кабинет роля играят и други фактори - и тайни, и явни, добави директорът на НИМ. Той уточни, че наскоро не е разисквал този въпрос с Б. Борисов, но по-рано двамата са разговаряли по темата как трябва да работи културното министерство. Димитров призна, че не разбира от кино и театър, но за това си имало зам.- министри.

Синята коалиция не издържа първия тест, когато поиска част от мажоритарните депутати. Сега вероятно са си взели поука и ще изпълняват точки от нашата програма, обясни Б. Димитров. Костов няма да бъде в правителството, но нека да гласува за това на ГЕРБ, пък ние ще му изпълним някои искания, обеща историкът.

ГЕРБ победи заради харизмата на Бойко Борисов, но и заради перфектната организация в щаба. Участвал съм м много кампании, но такова нещо не съм виждал, възхити се новоизбраният депутат от ГЕРБ.

Да стана министър не е детската ми мечта, Борисов си има съветници, той ще вземе решение дали да ме поканят за министър, обясни по-рано В. Рашидов и добави, че лидерът на ГЕРБ не е обещавал на никого нищ, затова вероятно ще вземе решение за конкретните постове в последния момент, въпреки че в главата му кабинетът сигурно е готов.

ДПС няма монопол върху българските турци, обединиха се в заключенията си и двамата нови депутати по повод гласовете, които са събрали в смесените райони.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5655 |07.07.2009 Авторът на "Как се прави бизнес" - финансов министър . 8| 4972 |06.07.2009 Арестуваха зам.-министър за търговия с гласове . 10| 5043 |01.07.2009 Министър Димитров в скандал с дипломатически имот . 7| 9697 |30.06.2009 Братът на финансовия министър оцеля на служебния си пост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads