Реклама / Ads
33| 6101 |27.04.2011 НОВИНИ

М. Димитров: Надя, съжалявам! Няма уговорен мач!

.
Лидерът на СДС е категоричен, че упреците на Надежда Нейнски са неоснователни. Румен Христов е много сериозен човек и боец, точната фигура за тази битка, отсече М. Димитров.
 

Frognews.bg припомня, че в коментар в блога си бившият външен министър предупреждава за „риска от уговорените мачове", посочвайки, че за пръв път кандидат-президент на СДС се издига без вътрешен дебат".

Съжалявам, че Надя реагира по този начин. Както нямаше уговорен мач при определянето на водача за евролистата и тук няма такова нещо, заяви лидерът на СДС преди началото на срещата с ДСБ в централата на сините.

Просто този кандидат е най-подходящ за тази битка, коментира Димитров номинацията на Румен Христов, която се обсъжда днес с тъмносините. Той добави, че СДС се надява да постигне по-добър резултат от този, когато кандидатура на сините беше Неделчо Беронов. Това е като минимум, а като максимум надеждите на СДС са за влизане в балотаж, изтъкна той.

По думите му Румен Христов е много сериозен човек, много сериозен боец и е точната фигура за тази битка.

Коментирайки упреците на Надежда Нейнски, Димитров каза още, че това са абсолютно несериозни неща и че това винаги е пречело на десницата - един като не спечели дадена битка, започва да говори срещу другите.

Не трябва да се правят такива неща, заяви още Димитров и подчерта, че същите хора, които са избрали Надежда Нейнски за евродепутат, сега са гласували за Христов. Има нужда от нови хора в политика, добави той.

Лидерът на СДС посочи, че СДС ще разчита на подкрепа от всички български граждани, от всеки мислещ човек в България. По въпроса дали ще бъдат подкрепени от лидера на ДСБ Иван Костов, Димитров обясни, че сега се водят разговори за това Синята коалиция да издигне общ кандидат.

Ако не постигнем съгласие, ще отидем на отворени преки избори, изтъкна той. Попитан дали СДС са готови да отстъпят кметското място на ДСБ, лидерът на сините заяви, че това може да стане през открити избори и призова - „нека по-добрият победи". Важното е хората да избират, заяви той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 5143 |14.04.2011 М. Димитров: В момента Бойко слуша Първанов и Станишев . 11| 5633 |07.04.2011 П. Димитров: Вкараха Трайков в капан, за да го махнат . 36| 5394 |06.04.2011 М. Димитров: Пробиха националната ни сигурност . 21| 4805 |02.04.2011 М. Димитров: Няма да сваляме правителството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads