Реклама / Ads
25| 5155 |01.03.2011 НОВИНИ

М.Димитров: Волен Сидеров е лъжец и лакей на ГЕРБ!

.
Мартин Димитров
Лидерът на СДС Мартин Димитров заяви: Волен Сидеров е лъжец! Това се случи след като лидерът на "Атака" го атакува сутринта, че негов кандидат за депутат - Росен Йорданов, е финансирал предизборната си кампания с пари на ЧЕЗ.
 

Димитров контрира, че лидерът на „Атака" е пратен от ГЕРБ да атакува сините, заради изявленията им за проекта АЕЦ „Белене", срещу който са. „Те ни казват - докато ни атакувате за АЕЦ „Белене", ще ви пращаме Волен Сидеров по различни медии", обобщи Димитров.

СДС повече няма да се занимава с изявленията на Волен Сидеров и да отговаря на неговите обвинения. „Няма да стане. Тази играя няма да я играем", отсече Димитров, според когото провокациите на Сидеров няма да спрат. Той нарече председателя на „Атака" „лакей" на управляващите. „Искаме да дебатираме с ГЕРБ, а не с Волен Сидеров. Има сценарий Волен Сидеров да изнася неудобните теми за ГЕРБ", категоричен е синият лидер.

Росен Йорданов не е взел нито стотинка от ЧЕЗ, а предизборната кампания на синята партия може да се провери, защото е декларирана пред Сметната палата. „Росен Йорданов трябва да работи някъде", защити се Димитров и допълни, че в енергийните дружества вероятно има и хора от ГЕРБ, БСП и други партии, в което няма нищо лошо.

Мартин Димитров, който оглавява икономическата комисия в парламента, е изненадан от факта, че нито един депутат от „Атака" не се е явил на призива на комисията да прочете доклада на ДКЕВР за дейността на трите електроразпределителни дружества от миналата година, който доведе до санкции за тях. Въпреки това, Волен Сидеров повдига темата. Димитров разполага с писмен документ, с който председателят на държавния регулатор Ангел Семерджиев настоява пред него докладът да не се копира, за да не се изкриви информацията от него.

Дойде ми в повече. Наглостта и лъжите на Волен Сидеров не мога да приема. Писна ми от демагогията. Когато почтени хора са атакувани по такъв начин, е много долнопробно", възмути се Мартин Димитров.

Синята партия предлага законови промени, с които да се въведе срок от максимум 12 месеца за договор с мобилен или кабелен оператор. Друга поправка предвижда потребителите да бъдат уведомени, че договорът им изтича един месец предварително, а услугата „преносимост на номер" на мобилните оператори да става не по-дълго от един месец. Друга промяна е да се забрани на мобилните оператори пращането на спам съобщения между 22,00 и 9,00 ч.

СДС се надява промените да минат бързо, защото вече и средният българин не може да плаща сметките си, включително за ток и парно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 71| 5411 |26.02.2011 В. Сидеров: Днес България е колонизирана държава . 28| 4689 |22.02.2011 Сидеров: Първанов говори като партиен лидер . 19| 5137 |16.02.2011 В. Сидеров: Оставката на Йовчев е радост за кръга „Октопод” . 74| 5483 |13.02.2011 В. Сидеров: Политиката не се върти само около флашки и патрашки!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads