Реклама / Ads
4| 5802 |30.01.2017 НОВИНИ

Джамбазки: Патриотите оставаме заедно

.
Светослав Малинов и Ангел Джамбазки
Патриотите остават заедно и системно и последователно разширяват своето влияние. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки от ВМРО, коментирайки информациите за раздори в коалицията.
 
Никога не съм вярвал, че Румъния ще ни изпревари по доходи. Румъния дава пример, а ние изоставаме. Там корупцията и злоупотребата с обществени поръчки е сведена до минимум. Това каза евродепутатът Светослав Малинов в ефира на bTV. Прави впечатление, че обществото в Румъния не желае да бъде променен НК, така че да получат амнистия хората с присъди, допълни Джамбазки.

Двамата политици обсъдиха и състава на служебния каинет. „На мен ми прави впечатление високото образование и подготовка на министрите в служебния кабинет. По делата им ще преценим дали са били активни“, заяви Джамбази. Той добави: "Хубаво е, че не се оправдаха лошите очаквания".

Малинов призова те да не се прочуят с лоши решения. „Не очаквам лоша намеса в изборния процес“.

Джамбазки коментира и новите политически проекти в дясно: „Ясното заемане на либерални позиции за мен не е приемливо в дясното. Не приемам политическата мимикрия. Хубаво е всички български граждани да бъдат представени", убеден е той.

По повод избора на американците евродепутатите казаха: „Светът не е имал ясна посока преди изборът на Тръмп, за да го прави и сега. Има сериозна промяна след избора му в САЩ. Той дойде с ясни намерения за реформи. Фиксирал се е върху Китай. Не бива да се втренчваме в него, защото за ЕС е много по-важно желанието ни за реформи“, каза Малинов. „Изборът на Тръмп разби много клишета. Паднаха много маски и се видя, че българската десница симпатизира на един ляв президент – това е сбъркано. Администрацията на Обрама беше много слаба и доведе до много бели. Политиката се променя“, коментира от своя страна Ангел Джамбазки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3590 |23.01.2017 Каракачанов опроверга слуховете за разцепление на патриотите . 2| 4175 |02.01.2017 Икономисти: Изоставаме от средно европейската икономика 5 пъти . 5| 8794 |23.12.2016 Патриотите: Зад БСП стоят българските олигарси . 1| 3912 |20.12.2016 ГЕРБ, РБ-2 и Патриотите не могат да изкоренят мафията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads