Реклама / Ads
4| 7153 |06.02.2017 НОВИНИ

Джамбазки не седна на една маса с БСП и ГЕРБ

.
Ангел Джамбазки
Георги Георгиев от ГЕРБ и Драгомир Стойнев от БСП влязоха в предизборен спор в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия. Те дискутираха програмите на двете партии. По решение на пресцентъра на обединените патриоти, до тях не седна евродепутатът Ангел Джамбазки.
 
По думите на представителя на ГЕРБ Георги Георгиев съвсем реалистично е, ако се запази този темп на развитие на държава, размерът на средната работна заплата от 1500 лв. да бъде постигнат. Той подчерта, че основният им приоритет в образованието ще бъде всяко дете да бъде грамотно. Повече от 2000 училища са санирани по времето на ГЕРБ, посочи той. По думите му платформата на ГЕРБ лежи върху опита, който имат до момента. ГЕРБ винаги е излиза с реални и мотивирани решения. Застваме зад решенията, които даваме, каза той.

Драгомир Стойнев заяви: “Ние имаме конкретна платформа, която обсъждахме с неправителствени организации, синдикати.” По думите му темите които трябва да бъдат обсъдени са много. Според него в сферата на образованието трябва да се излезе с конкретни предложения.

От разстояние Ангел Джамбазки подсказваше, кои неща в двете платформи са взаимствани от патриотите.

Партиите ГЕРБ, БСП и АБВ взимат идеи, които са записани в нашите платформи още от 2007 година. Не се сърдим, но темите, които бяха важни за нас, сега са преписани от другите партии. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът от Патриотичния фронт Ангел Джамбазки.

"300 лева пенсия беше наше предложение, което именно ГЕРБ отхвърлиха", каза още той.

"Ще се държим така, както се държахме в предишния парламент и предишните управления. Настояваме за увеличение на доходите, за спиране на помощите за малолетни майки, за намаляване на битовата престъпност и спиране на мигрантската криза", обясни Джамбазки.

"Тримата лидери на коалицията ще вземат решение дали ще участваме в следващия кабинет. При изпълнение на нашите искания няма причина да не се случи едно такова участие в един следващ кабинет", каза още националистът.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3838 |02.02.2017 Поредна оставка в земеделското министерство . 3| 4363 |01.02.2017 Валери Симеонов: „Знамето на българските турци“ е поредна провокация . 4| 5801 |30.01.2017 Джамбазки: Патриотите оставаме заедно . 6| 4178 |29.01.2017 Станишев: Партия с една трета от всички гласове заема трите ключови позиции в ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads