Реклама / Ads
0| 5663 |21.09.2016 НОВИНИ

Джоли поискала развод заради снимка на Брад Пит със Селена Гомес

.
Анджелина Джоли
Новината, че Анджелина Джоли е подала документи за развод с Брад Пит шокира не само феновете ѝ, но и почти целия свят. А сега в ситуацията бе замесена и Селена Гомес. 24-годишната красавица публикува в мрежата свое селфи, на което тя седи до мегазвездата и съпруг на Анджелина – Брад Пит. Това се е случило по време на церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус”.
 
По информация на The National Enquirer, Анджелина изпаднала в неописуем гняв, когато видяла фотоса. На снимката се вижда, че и Брад и Селена са силно заинтересовани от общуването помежду им. Източник е казал на сайта: „Анджи откачи, когато видя снимката в профила в Инстаграм на Селена.

Тя е чула чрез приятели, че Селена и Брад са флиртували без да се срамуват пред хората”. „Сега Селена се хвали пред всички, че Брад ще прави нов филм с нея. Селена нарича Брад шеговито „моят бъдещ съпруг”, а Анджи въобще не е доволна от това”. Според изданието, Анджи е настояла пред Брад той да не снима нищо с младата палавница. Междувременно Брад Пит е споделил, че е силно разгневен от начина, по който Анджелина Джоли се е отнесла към развода им, тъй като той е искал раздялата им да остане далеч от обществеността. Актьорът също така е решен да се бори за попечителство над децата си.

Според източник на изданието TMZ, цитирано от БГНЕС, Пит е ядосан и заради слуховете за него, които се появиха след новината за развода, както и заради твърденията, че поведението му е поставило на риск шестте му деца. Изданието също така посочва, че двамата актьори са поддържали връзка през последните няколко дни, като Пит е призовавал Джоли да решат въпроса с развода „като възрастни“. Вместо това Анджелина настоя за пълно физическо попечителство над децата, твърдейки, че Пит ги поставя в риск. По-рано TMZ съобщи, че като мотив за искането на попечителство Джоли е посочила злоупотребата на Пит с алкохол и наркотици, което според нея застрашава децата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3925 |21.09.2016 Дженифър за развода между Брад и Анджелина: Дело на кармата . 2| 4501 |27.06.2016 Плевнелиев: Разводът трябва да стане по демократичен начин . 5| 5396 |09.06.2016 Мая Манолова иска споделено родителство след развода . 0| 11192 |04.04.2016 Дончева: Разводът с Пеевски няма да е лек

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads