Реклама / Ads
25| 5665 |30.01.2011 НОВИНИ

К. Добрев: Не може дюнерът да бъде елемент от националната сигулност

.
Държавата се държи като мутра от началото на 90-те години. Прокуратурата мълчи по важни държавни въпроси.Цветанов е пионер в изнасянето на СРС-та.
 

Кирил Добрев, член на парламентарната комисия за вътрешна сигурност, сподели това в ефира на БТВ.

Това с политическите вицове ни връща много години назад, каза гостът и продължи: Седмицата беше пълна с емоции и приличаше на комедийно шоу. Това е уникално забавление, но не може дюнерът да бъде елемент от националната сигулност.
Това не е основната дейност на Ал кайда. Опострачването на политиката води до подобно творчество.

Добрев констатира, че сега държавата се държи като мутра от началото на 90-те години. Нещата са доста страшни, в пространството върви названието „война”. Няколко са битките – Б. Борисов срещу Ал. Петров; втората е ГЕРБ срещу българския народ - животновъдите, тютюнопроизводителите, лекарите например.Замразяваш доходите до 2013 г., а през цялото време хранителните стоки поскъпват. Парното също поскъпва. Нали намалихме цените на газа? Третата е войната за овладяването на контрабандните канали, каза той.

Ген. Танов е един достоен човек, посочи социалистът. Цигарите станаха една доста скъпа стока. БСП искаше по-нисък акциз за българските цигари, което щеше моментално да ликвидира контрабандата. Говорим за 1 млр евро. Тука битката е между МВР и Митниците. Натискът е от страна на МВР. Танов посочи, че хора, близки до Борисов го натискат. Синът на Танов има изготвен психологически портрет от МВР, в него са описани маршрутите, по които той се движи, има копие от ключа му от апартамента, подготвена е сглобка, според която да му бъдат хвърлени контрабандни цигари и наркотици. И Ваньо Танов просто да си подаде оставката - има сценарии за компроментиране, предположи той.

Единственият изход от създалата се ситуация е оставката на правителството, каза Добрев. Цветанов е пионер в изнасянето на СРС-та, той прочете такива в залата на парламента.Не трябва да има двоен стандарт, призова гостът.

Днес отново ни разделят на добри и лоши. Преди 13 години политиците бяха други, бяха по-широко скроени. Днес не Борисов прави всичко, той просто е избран от народа да прави всичко в държавата, завърши Добр


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5055 |29.01.2011 Може да има пари за по-високи пенсии и заплати . 18| 5169 |21.01.2011 Социолози за вота: Като на мач: може и грозно да играем, но да бием . 26| 4991 |19.01.2011 Хр. Бисеров: При таен вот, кабинетът може и да падне . 62| 10092 |17.01.2011 П. Курумбашев: Може ли на глутница вълци водачът да бъде елен-лопатар?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads