Реклама / Ads
3| 8116 |06.03.2017 НОВИНИ

Добрев: В МВР продължават да стимулират чантаджиите

.
МВР е най-нереформираната система. Продължаваме да стимулираме чантаджиите, а не полицаите на улицата. Това заяви в дебата с Томислав Дончев от ГЕРБ социалистът Кирил Добрев.
 
Един от големите проблеми е битовата престъпност, допълни той.

Прави се промяна, не искам да вярвам, че тя е свързана с изборите. Това е служебна технология за почелене на изборите, заяви Томислав Дончев, коментирайки смените на високи дръжности в държавата.

Това е мит на Борисов.Той вече не управлява тази държава. Промените са, защото някои не са се справяли досега, обясни Кирил Добрев.

Трябва да имаме силна обществена съпротива, за да имаме резултат в борбата за корупцията, смята Дончев.

Трима министри са с обвинение. Представям си, какво ли е надолу, коментира корупцията в държавата Добрев. Има сделка в последния ден на кабинета „Борисов“ от правосъдното министерство. Сключена е обществена поръчка за 2 млн. литра горива на цена от 2,45 лева. Това са 40 стотинки над цената по бензиностанциите, доопълни той.

Хоризонтът на служебния кабинет обикновено е къс и никой няма против да се сменят лица от високи постове, но стига да има причина за това. А то няма и е адски лицемерно към народа това, което прави служебният кабинет, обясни Дончев. Кирил Добрев обяви, че скоро всичко ще стане ясно, а Томислав Дончев се съгласи, като каза шеговито, че това съвсем скоро ще се случи.

Добрев и Дончев бяха на едно мнение,че образованието и бизнесът се разминават като бързи влакове. Според Добрев ГЕРБ са ликвидирали техническото образование.

Двамата коментираха и въпроси на граждани на Габрово, където са кандидат-депутати. Държавата може да дава такива пенсии, каквито може да си позволи икономиката, смята  Дончев.

Десет години Габрово се управлява с ГЕРБ и за десет години е намалял с 10 000. Всяка сутрин севлиевски автобуси карат габровци на работа в Севлиево, контрира Добрев.

Да се твърди, че това е резултат от нечии политически мерки е несериозно, посочи Дончев

Знаете ли как ви псуват габровските фирми, че им хвърляте дребни пари. Дават се на чужди фирми, обвини Добрев. Не е добре един човек , който е кандидат за народен представител, да не го интересува законодателството, отговори Дончев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3783 |01.03.2017 Безчинствата продължават: Пребиха, вързаха и ограбиха дядо . 1| 3719 |27.02.2017 Продължават проверките за опасни тунели . 4| 5228 |22.02.2017 Добрев: Ще гледам тъжната физиономия на Цветанов след изборите . 5| 5013 |12.02.2017 Многохилядните протести в Румъния продължават

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads