Реклама / Ads
11| 5021 |30.03.2014 НОВИНИ

Доган пожела всички да се чувстват като него на 60 г.

.
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган
Чувствам се прекрасно, пожелавам на всеки да се чувства като мен, когато стане на 60 години.
 

Това заяви почетният председател на ДПС на рождения си ден. Доган събра политическия елит на България снощи в дома си в "Бояна" за 60-ия си юбилей.

От ранния следобед в събота автомобили с различна регистрация от цялата страна се извървяха по улица "Беловодски път". Областният лидер на ДПС във Варна Ерджан Ебатин донесе на Доган 4-месечна кавказка овчарка, съобщи "Стандарт нюз". Оказа се, че той се е подготвил с две мъжки кученца - Кубрат и Карат. В крайна сметка Карат остана в "Бояна", а Кубрат потегли към председателя на Българската републиканска федерация по кинология Камен Литов.

Сред първите дошли бяха и оргсекретарят и депутат от ДПС Мустафа Карадайъ. Малко след 17 часа пристигна и кетърингът за близо 200-те гости на юбиляря. Около 18.50 ч вратите се отвориха и за соцлидера Сергей Станишев. Букет и пейзаж на известен автор бе приготвил от името на Националния съвет на БСП Станишев.

С подаръци, но чрез такси-куриер, се отчете и Мария Капон. Букет и книга за Доган изпрати по жълтото возило председателката на Единната народна партия.

Всички депутати от ДПС, министри и областни лидери на партията заприиждаха малко след 19 ч снощи.

За настроението на гостите се погрижиха музикантите от "Атеш Етно бенд". "Ще открием партито с "На многая лета" и с химна на България", споделиха виртуозите на джаз, руски романси и етнофолк, преди да заемат местата си на сцената за тържеството.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган изпрати бутилка уиски и бонбони на репортерите. В ранния следобед той се показа за малко, но не пожела да даде изявление за медиите. "Чувствам се прекрасно, пожелавам на всеки да се чувства така на 60 г.", каза единствено той пред камера на бТВ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5039 |22.03.2014 Официално:Всички са мъртви в изчезналия самолет . 12| 5779 |18.03.2014 Цацаров заповяда проверки за всички разрешителни за оръжия . 27| 7213 |18.03.2014 И Приднестровието пожела да е част от Русия . 45| 6586 |14.03.2014 Местан: А ако Енимехмедов беше стрелял не по Доган, а по Борисов?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads