Реклама / Ads
61| 11996 |25.06.2009 НОВИНИ

Доган: Властта е в моите ръце! Дайте ми власт! Аз разпределям еврофондовете!

.
Ахмед Доган
”Депутатите нямат власт! Те създават закон! Как депутатът ще реши проблема по „САПАРД”?! Не е възможно! Властта е в моите ръце! Дайте ми власт! Аз съм инструментът, който разпределя финансирането в държавата! В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат, искам да го знаете това.”
 

Това страховито слово изрече Ахмед Доган, лидер на ДПС, пред жители на с. Кочан, община Сатовча. Щабът на ГЕРБ в Благоевград дава пресконференция, на която ще излъчи пълен видеозапис от речта на Сокола, който Frognews.bg светкавично ви предоставя.
“Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос.” Това признание е направил на 18 юни т. г. лидерът на ДПС Ахмед Доган пред жители на с. Кочан, община Сатовча.

Днес щабът на ГЕРБ в Благоевград дава пресконференция, на която ще излъчи пълен видеозапис от речта на Сокола на въпросното събрание. От централата в София вчера отказаха да посочат как колегите им от Пиринския край са се сдобили с клипа, но бяха категорични, че филмчето е абсолютно автентично.

Според информацията на ГЕРБ-ерите от Благоевград срещата с Ахмед Доган в селото е започнала в 11 ч и продължила до 15 ч. За целта са били затворени училището, детската градина, кметството, горското стопанство и всички служители били “закарани” в читалището за предизборната среща с Ахмед Доган. Присъствал и целият актив на ДПС от областта.

В записа лидерът на движението разяснява на присъстващите, че депутатите нямат власт, за да решават проблеми, както и че държи всички пари за еврофондовете в свои ръце.

“Как депутат ще реши проблема за проектите и тяхното инвестиране. Не е възможно! Властта е в моите ръце”, казва пред присъстващите той. Стартът беше даден с откровенията:”Депутатите нямат власт! Те създават закони! Как депутатът ще реши проблема по „САПАРД”?! Не е възможно! Властта е в моите ръце! Дайте ми власт! Аз съм инструментът, който разпределя финансирането в държавата! В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат, искам да го знаете това.”

Вчера от ГЕРБ заявиха, че това изказване на Доган е дори по-арогантно и от думите му в “Шоуто на Слави” през 2005 г., както гласи: "всяка партия има около себе си обръчи от фирми"

Откровенията на Доган

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4664 |05.06.2009 Властта атакува евровота чрез социологически врътки . 11| 4789 |04.06.2009 Властта предизборно си намали заплатите . 63| 8097 |02.06.2009 „Атака” нападна с "педалчета" властта на Вола . 16| 5645 |26.05.2009 А. Доган: Ако бях сбъркал умишлено, България щеше да има друга съдба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads