Реклама / Ads
94| 8453 |29.10.2008 НОВИНИ

А. Доган: Задействан е чудовищен сценарий

.
Лидерът на ДПС обявява в интервю за Дневен Труд, че има един живот и иска да го живее както реши. Затова, ако можел, щял да си купи не яхта, а и летяща чиния. ДПС нямало да остави в този момент.
 

 

Сега не мога да оставя партията в това състояние. Защото партията няма вина за този акт, обявя в интервю за Дневен Труд лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган. В него той пак настоя да се публукува писмото на Ахмед Емин, защото Движението като партия имало интерес този случай да се изясни. Доган обявява, че и той имал личен интерес, защото случилото се е там където той живее и нямал интерес да крия нищо.

Доган изрази притеснение, че някои процеси вече са тръгнали, което било страшното, още повече, че то не се осъзнавало. Създаването на етническо напрежение вече било започнало. Имало анти-ДПС и антитурска кампания, а разните мафиотски структури стягали редиците срещу тях. Трябвало да се успокоява електората. Той си давал сметка, че ДПС повече нямало да бъде в очите на хората такова, каквото е било до преди десет дни.

По повод факта, че и Доган не може да бъде повече този Доган, който е бил преди десет дни, сам той казва, че го знае и не било невъзможно точно такава цел да се е преследвала. Тази цел била постигната и ако е имало чудовищен сценарий, той бил задействан. Изобщо не ставало дума за сейф на тайните или за черна каса, а за удар върху него и ДПС.

Доган няколко пъти повтаря, че се опитва да разбере истинските мотиви на Ахмед Емин и заявява: "Ами, ако двамата бяхме останали сами? намеренията са му били далеч по-жестоки! Не искам да правя предположения...Застава пред мен и го прави пред очите ми...или прави нещо друго...А после си седне. Защо е ходил да стои в килията ми в затвора? Искал да почувства какво е да си сам в килия "смъртен".

Що се отнася до обръчите от фирми около партиите, Доган заявява, че обществото не искало да приеме, че този факт се отнася за всички партии.

Накрая лидерът на ДПС обявява, че има един живот и иска да го живее както реши. Затова, ако можел, щял да си купи не яхта, а и летяща чиния. "Веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога...Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот", добавя Ахмед Доган. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 8085 |23.10.2008 Ахмед Доган: Много личности са живеели у Емин . 18| 5864 |30.07.2008 Ахмед Доган: Оставки и предсрочни избори не решават проблемите . 19| 5210 |25.07.2008 К. Паскалев: Сценарий на Първанов сваля Станишев . 16| 4877 |03.06.2008 Ахмед Доган: „За разлика от Костов, никога не съм крал!”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads