Реклама / Ads
66| 5267 |05.12.2013 НОВИНИ

Доживяхме комунисти да борят комунизма

.
Борисов да започва работа и да спре да се прави на болен. Да пише коментарчета до приятеля си Радан Кънев във Facebook е несериозно и детинско. Вместо да пишат коалиционна програма, добре е да осмислят с какви хора т. нар. десни ще "борят" комунизма.
 

Борисов услужливо приглася на реформаторите в предложението им за промяна на Конституцията с твърдението си, че тя е приета "в едни други времена, гарантиращи интересите на БКП". Ще ви припомня, че в тези времена интересите на БКП е гарантирал тъкмо Бойко Борисов като неин член, заедно с колежката си Цецка Цачева и почти цялото ръководство на ГЕРБ. Бих посъветвал Кънев да се огледа и около себе си, където ще види Меглена Кунева, която по това време е просто снаха на член на Политбюро и към Даниел Вълчев, който активно е работил по източването на т.нар. външнотърговски дружества (ИНКО).

Доживяхме времена, в които най-големите комунисти ще борят наследството от комунизма. Съмнявам се въобще Борисов да е чел Конституцията и затова ще му кажа, че тя съвсем не е толкова лоша, стига политиците да я спазват. Докато Борисов е в болнични заради коляното и лежи в Банкя, а реформаторите се чудят коя патерица да му бъдат, нашето движение "България без цензура" е при хората и вече е незаобиколим политически фактор в следващия парламент. Това гарантира, че няма да бъде прието решение в един нов парламент, което не е в полза на хората. Нека да не си правят сметки без кръчмар, защото ние ще бъдем фактор и няма да бъдем патерица на нито една от старите политически формации.

Ако толкова им стиска на реформаторите и на Борисов, нека да прегърнат нашата идея за пряк избор на районни и градски съдии и прокурори, както и шефове на РПУ-та. Надявам се, че Борисов ще излезе от ступора и ще започне да отговаря на моите въпроси за офшорките, откраднатите пари от СИБанк, показните убийства по негово времеи далаверите на неговите Котараци в Напоителните системи и в обществените поръчки. Той трябва да отговори на тези въпроси и да се готви за операция „Чисти ръце“, вместо да подмята безсмислени коментарчета във Facebook. И да не забравя, че вече сме рамо до рамо в рейтингите, с което гарантирам още много безсънни нощи на неспокойната му съвест.

коментар Николай Бареков
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 6484 |01.12.2013 Акад. Г. Марков за президента: Нагледахме се на закъснели антикомунисти . 20| 8109 |05.11.2013 Орешарски дава имот на «Комунистическа партия на България» . 51| 8052 |06.10.2013 Последният шеф на Шесто: ДС е създадена срещу комунистите . 25| 7679 |13.08.2013 Лекари от ВМА се борят за живота на Ваньо Танов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads