Реклама / Ads
27| 6505 |11.02.2010 НОВИНИ

T. Дончева: игра без правила ще погребе държавата

.
Според Дончева игра без правила може да погребе държавата
Едни мутри се бият с други мутри, които имат сметки за уреждане, каза бившият депутат от БСП Татяна Дончева по БНР по повод ареста на Алексей Петров.
 

Според Дончева това е игра без правила, и тя може да погребе държавата. „Прави впечатление, че от вчера сутринта най-големите гастрольори по медиите са били свързани с Алексей Петров. Бившият директор на НСС Атанас Атанасов го е назначил като офицер по свое време”, каза Дончева. Назначавето на този човек, който имаше богата престъпна биография стана по времето, когато Иван Костов ръководеше назначенията в службите, добави още Дончева.

Според нея Алексей Петров е свързан с финансирането на СДС и с Надежда Михайлова, и Емануил Йорданов. Според нея и Бойко Борисов, като главен секретар по онова време и Никола Филчев като главен прокурор са били свързани с Петров.

По думите на Дончева само Едвин Сугарев е борец срещу тази група – Илко Славов, Никола Филчев, Алексей Петров. Татяна Дончева попита като какъв се изказва бившият министър на вътрешните работи Румен Петков. „Преди седмица той разказваше какъв доблестен борец е Алексей Петров”, заяви Дончева.

По времето на Станишев, единствено Алексей Петров е имал достъп до кабинета на министър-председателя Станишев, като такъв достъп не са имали дори депутатите от БСП, добави още Дончева.

Какви бяха тези зависимости и за какви пипала на октопода говорим, попита Дончева. Защо изданията на Ирена Кръстева и Делян Пеевски разпространяват версията, че Алексей Петров стои зад моя политически проект, запита още бившата депутатка от БСП и се обърна към Съюза на издателите на вестници да се заинтересуват какво представлява мрежата на Кръстева и Пеевски.

Frognews.bg 
припомня, че в политическия проект за партия на Татяна Дончева бе намесен и Алексей Петров. Самата Дончева бе един от активните критици на ДАНС преди скандала с "Галерия", след което рязко промени позицията си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4871 |16.11.2009 Ясни правила за регистрация в София ще иска новият кмет . 21| 5621 |31.10.2009 Т. Дончева: Трябва да изчистим пътя на партиятa . 11| 7024 |14.10.2009 Убиецът на Кембъла наруши правилата и като пешеходец . 17| 6667 |25.09.2009 Т. Дончева: Станишев е безпомощно момче, аз съм алтернативата!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads